Mr Green Stortingsbonus – Stort, wed en krijg € 20 Gratis!

Peter Groen
03.03.2017

Nieuw op onze website en zeer aantrekkelijk voor alle Nederlanders: De Mr Green Stortingsbonus voor nieuwe klanten! Een registratie bij Mr Green geeft jou de mogelijk om 2 x € 10 aan Gratis Weddenschappen te krijgen. Wij leggen je exact uit hoe jij meespeelt en wat je bij Mr Green kunt verwachten. Lees verder en win!

Hoe krijg ik 2 x € 10 Free Bet bij Mr Green?

  • Meld je aan via een van de Mr Green Bonus Banners op onze website.
  • Stort een bedrag van € 20(+) met bijv. iDeal, Neteller, Skrill, PaySafe.
  • Wed € 20 enkelvoudig of combi bet op een wedstrijd en odd naar keuze.
  • Je ontvangt hierna, ongeacht het resultaat, 2 x € 10 aan Gratis Bets!
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige 1.80(+) odds en win!

Wed wekelijks € 100(+) en krijg € 10 cadeau!

Naast bovenstaande interessante Mr Green Welkomstbonus voor nieuwe klanten loont het ook om hierna langer bij Mr Green te spelen. Elke week dat je namelijk tussen maandag 00:01u en zondag 23.59u € 100 of meer inzet en ontvang je op maandag een € 10 gratis weddenschap cadeau! Het maakt hierbij niet uit op welke quoteringen je je € 100 inzet. Een zeer mooie extra naast het al zeer goede bookmaker aanbod van Mr Green. Lees onderstaand meer over dit aanbod.

Mr Green – Uitstekende Bookmaker!

Als we Bookmakers Vergelijken mogen we concluderen dat Mr Green bij de beste bookmakers behoort. In onze Mr Green Ervaringen Review komt Mr Green uit op een totaalscore van 8,5/10. De website is zeer flexibel, de klantenservice top, het wedden aanbod gigantische en de quoteringen fair. Naast bovenstaande welkomstbonus en de wekelijks te winnen Free Bet ontbreekt het helaas meestal aan andere tijdelijke wedden promoties. Als Mr Green ook dit nog toevoegt aan haar aanbod is het plaatje helemaal compleet. Voor nu is het echter ook al een uitstekende bookmaker waar jij comfertabel en voordelig jouw weddenschappen kunt plaatsen! We wensen je reeds veel succes en wedplezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.