Napoli speelt tegen Fiorentina in de Serie A

Erik de Kort
17.01.2020

Met een 11e plek voor Napoli en 14e plaats voor Fiorentina is dit een wedstrijd tussen twee grote ploegen in de onderste helft van het klassement. Komen beide teams op gelijke hoogte?

Zware taak voor Fiorentina

Napoli verloor van de laatste drie ontmoetingen met Fiorentina geen enkele keer. Aan het begin van het seizoen ontmoetten beide teams elkaar en ging Napoli met de overwinning aan de haal. Wat ook opvallend is, is dat deze uit-overwinning de eerste keer was in tien onderlinge wedstrijden waarin de uitploeg won. Fiorentina weet dus dat het de statistieken tegen zich heeft in de uitwedstrijd tegen Napoli. Bovendien moet het Kevin-Prince Boateng en Franck Ribery missen met blessures. Bij Napoli staan er ook wat twijfelgevallen en geblesseerden op het lijstje. Zo is Mario Rui geschorst, Kevin Malcuit en Dries Mertens geblesseerd. Koulibaly en Faouzi Ghoulam zijn de twijfelgevallen bij Napoli.

Midweekse bekerwedstrijden

Woensdag won Fiorentina met 2-1 van Atalanta, en ook Napoli staat in de kwartfinales van de Coppa Italia na een 2-0 overwinning tegen Perugia.  Bij Fiorentina was het Patrick Cutrone die in zijn debuut slechts 11 minuten nodig had om op het scorebord te komen. Met tien man wist Fiorentina toch langszij Atalanta te komen, en dat geeft natuurlijk moed voor de wedstrijd tegen Napoli. Denk jij dat Fiorentina een kans maakt? De beste odds voor online voetbal wedden hebben we gevonden bij Betfirst. Lees onze Betfirst review als je wat meer over deze bookmaker wilt weten. Beide teams zijn dan een ronde verder in de beker van Italië, de resultaten in de Serie A zijn zeker niet geweldig te noemen. Wellicht dat daar na dit weekend verandering in komt voor één van de twee teams. Wie van deze twee clubs denk jij dat er gaat winnen? We pakken direct de odds erbij.

 

serie a odds napoli fiorentina

©Betfirst

De odds voor Napoli – Fiorentina

Dat de statistieken die we net al even noemden niet in het voordeel van Fiorentina spreken, zien we ook terug in de odds bij Betfirst. Fiorentina is toch echt wel de underdog te noemen met odds van 5.40 voor een overwinning. Voor een gelijkspel zien we odds van 4.15, wat ook aan de hoge kant is. Dat betekent dus vanzelfsprekend dat Napoli de grote favoriet is. De odds voor een thuisoverwinning van Napoli staan op 1.64. In ons bookmaker overzicht waar we  de beste bookmakers van België en Nederland hebben vermeld en ook gratis wedden tussen de promoties zien, staat Betfirst bovenaan het lijstje. Wij hebben zeer goede ervaringen met Betfirst en raden deze bookmaker dan ook zeker aan om in te zetten op Napoli- Fiorentina en andere sportevenementen. Aanmelden bij Betfirst kun je natuurlijk doen via de link hieronder.