Nummer 2 tegen 3: Napoli – Inter in de Serie A voor een ticket naar Europa

andre
17.05.2019

Napoli tegen Inter is de laatste jaren uitgegroeid tot een klassieker in Italië. En ook nu is het de wedstrijd tussen nummer 2 en nummer 3 in de stand. De ploeg uit Napels speelt volgend seizoen zeker in de Champions League. Inter volgt op 10 punten, maar heeft vooral Atalanta en Milaan in de nek.

Zij moeten dus volop vechten voor een plaats in de Champions League. Door dit scenario zijn de odds voor beide ploegen bij Svenbet en de beste bookmakers attractief – er is namelijk geen heel duidelijke favoriet. Naast sterke quoteringen is er ook nog een 100% bonus tot een maximum bedrag van € 100 voor je.

Stort en pak een Svenbet bonus tot € 100 met 100%

Nog geen account bij deze bookmaker? Op dit moment wachten er niet minder dan € 100 op je voor je eerste storting. Via onze link ga je direct naar de site van de aanbieder. Daar klik je boven in het menu op ‘register’. Volg de stappen van Svenbet en maak je online weddenschappen account aan. Nadat je account is aangemaakt, stort je een bedrag van minstens € 20. Hierbij kun je onder meer iDeal gebruiken. De bookmaker geeft je dan 100% van je storting als bonus. Dit tot een maximum bedrag van € 100.

  • Klik op de button naar de Svenbet homepage
  • Registreer je account voor online wedden
  • Ontvang 100% voor minstens € 20 storting
  • Speel je bonus binnen de 30 dagen vrij

De bonus van een van de beste bookmakers Nederland moet nu nog worden vrijgespeeld. Zowel storting alsook bonus moeten elk 10 keer worden ingezet. De bookmaker geeft je hiervoor 30 dagen tijd en een minimale quotering van 1.90. We moeten eerlijk zeggen dat deze condities niet gemakkelijk zijn, maar we hebben het dan ook over een uitstekende bonus! Nu gaan we door naar de odds en selecties voor de wedstrijd bij Svenbet.
Napoli - Inter en de Serie A quoteringen bij bookmaker Svenbet online

Odds Napoli – Inter en Serie A bij Svenbet online

Niet enkel de bonus is een sterk punt bij de aanbieder. In ons Svenbet review zijn ook het aantal selecties en de beschikbare odds opmerkelijk. Napoli heeft door het thuisvoordeel een licht gefavoriseerde rol. Maar zelfs hun winstquotering ligt met 2.47 bijzonder hoog. Die van Inter doet met 2.92 zelfs nog iets beter. Voor een wedstrijd zonder winnaar ontvang je 3.29 keer je inzet. Ongeveer 300 verschillende selecties wachten er op dit moment op je inzet. Wed bijvoorbeeld op de exacte score van de wedstrijd. Of op de leider aan de rust. Ben je fan van een bepaalde speler? Dan wed je op die speler voor het eerste of laatste doelpunt van de wedstrijd. Aan jou de keuze – veel succes met je wedden op Napoli – Inter en de Serie A bij Svenbet!