Drie topwedstrijden in de Nations League vandaag

Jeroen van den Berg
08.09.2020

Zowel België, Frankrijk en Engeland komen vandaag in actie. Lees hier wat je kunt gaan verwachten van deze wedstrijden en wed met de beste noteringen

Denemarken tegen Engeland

Engeland gaat op zoek naar de tweede overwinning op rij na de 1-0 winst op IJsland afgelopen weekend terwijl Denemarken natuurlijk van de laatste plek af wilt na de 2-0 nederlaag tegen België. Engeland is normaalgesproken een maatje te groot voor Denemarken, zeker met de huidige selectie van de Britten. Toch zou een goed resultaat van de Denen ze een mooie uitgangspositie geven. Engeland speelt de laatste groepswedstrijd tegen België terwijl Denemarken het tegen IJsland opneemt.

Engeland dat in het vorige Nations League toernooi derde werd, wordt gezien als een van de kanshebbers dit jaar. De vorm moet dan wel nog wat verbeteren ten opzichte van afgelopen zaterdag, maar dat heeft ook deels te maken met de afmeldingen en blessures bij de ploeg van Southgate. Wedden op Engeland als winnaar levert je een verdubbeling van je inzet op. Voor Denemarken krijg je 3.60. Een gelijkspel wat gezien het matige resultaat van de Britten afgelopen weekend ook nog mogelijk is, staat op 3.30. Van de bookmakers Nederland is het Speedybet waar je deze odds vindt.

België – IJsland

We verwachten eigenlijk geen problemen voor de Rode Duivels in het Koning Boudewijn Stadion tegen IJsland. De elf van Roberto Martinez hebben laten zien ook zonder de gevierde mannen te kunnen winnen en deden dat bovendien met een clean sheet. Waar Denemarken nog wel eens stug kan zijn is IJsland van een lager niveau en we denken dat ook dat België thuis gewoon gaat winnen. Ook de bookies zijn het hiermee eens. Je krijgt 1.14 voor wedden op de Belgen terwijl je vijftien keer je inzet krijgt als je gokt dat IJsland wint. Een gelijkspel levert je ook nog 7.25 op.

de beste odds bij wedden op de Nations League

© Speedybet

Het zou zo maar eens 3-0 kunnen worden. Dit levert je 6.50 op bij Speedybet. Hier staat overigens ook de Speedybet bonus voor je klaar waarbij je welkomstbonus kan oplopen tot € 200. Voor meer informatie over deze bookmaker en de bonus lees je natuurlijk onze uitgebreide Speedybet review.

Frankrijk tegen Kroatië

Dit is natuurlijk een herhaling van de WK finale van twee jaar geleden. De finalisten van 2018 tegenover elkaar in de Nations League, dat is een schitterend affiche! Toch zal deze editie een stuk minder spectaculair worden dan die van 2018. Toen geloofden we misschien nog in het sprookje van Kroatië, toen speelden Rakitic en Luka Modric gewoon mee en toen kreeg Kroatië geen zware nederlaag tegen Portugal te verduren. Er werd dit weekend met maar liefst 4-1 verloren en daar zijn de Kroaten nogal ondersteboven van. Kunnen we een wederopstanding van Kroatië verwachten? De wedkantoren denken van niet. Frankrijk is favoriet met 1.58. Wedden op Kroatië levert je 5.75 op. Een gelijkspel staat nu op 3.70 bij de bookmakers.

Het is alweer de laatste dag van de Nations League, maar je krijgt wel drie mooie wedstrijden te zien met de beste spelers ter wereld. Volgende maand is er opnieuw Nations League voetbal maar dit weekend trappen ze ook af in de Eredivisie en de Premier League. Kansen genoeg dus om je Speedybet bonus op in te gaan zetten!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.