Begin je voetbalweekend met NEC. – Cambuur op vrijdagavond

Erik de Kort
25.11.2021

Met twee punten onderling verschil wordt de wedstrijd tussen nummer 7 Cambuur en nummer 8 NEC een hele spannende. Daar horen natuurlijk ook goede odds bij en die vind je hieronder.

NEC op zoek naar de eerste overwinning in twee wedstrijden

Nadat NEC eerst tegen Heerenveen en vervolgens tegen AZ niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel, heeft het nu de kans om de zesde plek over te nemen. Dan moeten wel Twente en Cambuur punten verliezen. Omdat Twente tegen Feyenoord speelt zou dat zomaar eens kunnen. De Nijmegenaren zien tegelijkertijd dat de voorsprong door de twee gelijke spelen op de ploegen die onder NEC staan wat is afgenomen. Bij een gelijkspel kunnen ze zomaar een plek of vier zakken en zo op de 12e plek komen te staan.

Daar zal de ploeg van Rogier Meijer toch niet op zitten te wachten. Wel heeft Meijer te maken met wat (langdurige) blessures. Zo zijn Matthias de Wolf, Rens van Eijden en Mikkel Duelund als langere tijd geblesseerd. Toch zijn de gevaarlijkste mannen Jonathan Okita en Ali Akman wel van de partij. Daar zullen de goals van moeten komen. Beide spelers staan op vier doelpunten en Okita staat ook nog eens op vier assists. Maken deze spelers het verschil tegen Cambuur en pakt NEC de drie punten? We gaan zo kijken wat de beste bookmakers Nederland van deze wedstrijd verwachten.

Cambuur bezig aan goede reeks

Met 21 punten heeft Cambuur net zoveel punten als nummer zes FC Twente. Daarnaast is het verschil met nummer vier FC Utrecht  is slechts twee punten. Dat betekent dat ze bij een overwinning toch wel wat plekken kunnen stijgen. De laatste weken draait Cambuur lekker. Zo werd er vier keer op rij gewonnen. Eerst wonnen de Friezen al met 0-5 tegen de Ajax amateurs in de beker, vervolgens werd RKC met 0-1 verslagen en een week later bleef ook PEC thuis met lege handen staan. Cambuur won met 1-2 en deed dat afgelopen zondag ook tegen FC Utrecht. 

Henk de Jong heeft zijn ploeg dus aan het winnen gebracht, maar mist net als zijn collega coach bij de tegenstander wat spelers ontbreken. Filip Krastev is een twijfelgeval terwijl voor Marco Tol en Robin Maulun de wedstrijd in Nijmegen wat te vroeg lijkt te komen. De bookmaker met de beste odds bij deze wedstrijd is Betcity. Daarvan zie je hieronder de odds en daarnaast is er ook nog de mooie Betcity bonus beschikbaar. Genoeg redenen om snel de odds erbij te pakken en daarna direct in te zetten.

NEC Nijmegen - Cambuur odds 25-11-2021

© Betcity

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Een kort bezoek bij Betcity leert ons dat het thuisspelende NEC favoriet is om deze wedstrijd te winnen. De odds staan op 2.15 voor winst van de Nijmegenaren. Als Cambuur wint levert je dat op 3.40 keer je inzet op. Dat is net iets minder dan een gelijkspel waar je 3.65 voor krijgt. Ben je nog niet bekend met deze bookmaker? Meld je dan snel aan want bij Betcity krijgen alle nieuwe spelers een gratis weddenschap tot € 20,00. Je leest er alles over in onze Betcity review.