Wedden op NEC tegen Pec Zwolle vrijdag 20-08-2021

Jeroen van den Berg
18.08.2021

Zowel NEC als PEC Zwolle verloren afgelopen weekend de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Nu staan beide ploegen tegenover elkaar met maar een doel: winnen. We kijken ook eens wat de bookmakers Nederland ervan vinden.

NEC hard onderuit tegen Ajax

Het had een mooie avond moeten worden voor coach Rogier Meijer en zijn mannen. Zaterdagavond werd de terugkeer in de Eredivisie gevierd met gelijk een wedstrijd tegen de koploper. De ArenA bestond 25 jaar, er waren veel fans aanwezig, Lasse Schöne werd geëerd en na een jaar afwezigheid wordt er dus eindelijk weer op het hoogste niveau gevoetbald. Die euforie duurde zes minuten, toen stond heel Nijmegen al weer met haar benen op de grond door een de 1-0 van Sebastian Haller namens Ajax. In de openingsfase was al duidelijk dat Ajax niet een, maar drie maten te groot was voor NEC. Na twintig minuten spelen stond het al 4-0. De eindstand werd al bij rust bepaald, met 5-0 zocht de ploeg de kleedkamer op. De tweede helft kon NEC de boel dicht houden en veranderde de score dus niet.

NEC staat door deze nederlaag na een wedstrijd gelijk op de laatste plaats. Het is een wedstrijd om snel te vergeten voor de Nijmegenaren. De Nijmegen Eendracht Combinatie kocht deze zomer slim in en haalde meerdere transfervrije spelers op, waaronder captain Lasse Schöne. Ali Akman is op huurbasis over gekomen van Eintracht Frankfurt en Mikkel Duelund heeft Dynamo Kiev ingeruild voor Eniesee. Stuk voor stuk versterkingen om het dit seizoen waar te gaan maken in de Eredivisie. De nederlaag tegen Ajax was onvermijdelijk, alhoewel NEC hoopte op een betere start. Tegen Pec Zwolle kan de ploeg zich thuis revancheren. Geven de beste bookmakers NEC een kans?

PEC Zwolle heeft top tien ambities

Vorig seizoen werd PEC Zwolle dertiende in de Eredivisie en dat was niet genoeg. Door drie keer op rij te verliezen ging een goede klassering verloren en belandde Pec in het rechterrijtje. Dat moet dit seizoen beter. De club richt haar pijlen op een plek bij de beste negen van de Eredivisie. Art Langeler is de man die de ploeg naar boven moet gaan leiden.

Het begin van Langeler is echter nog niet om over naar huis te schrijven. Zo wist PEC alleen oefenwedstrijden tegen Helmond en Cambuur te winnen. Tegen Fenerbahce, Heerenveen en Heracles werden er elke wedstrijd minimaal twee tegengoals geïncasseerd en niet gewonnen. De eerste wedstrijd om de punten in de Eredivisie was tegen Vitesse. Die ging ook verloren maar liet toch wel zien waar PEC toe in staat is. Vitesse, de laatste jaren toch altijd een top drie kandidaat, kwam niet verder dan een 1-0 overwinning, terwijl dat niet eens echt verdiend was. Bij vlagen was PEC sterker en het had zelf een aantal keer kans op de gelijkmaker. Die gelijkmaker kwam er niet en dus werd de eerste wedstrijd van het seizoen onder Langeler verloren. Als PEC zo kan spelen als het tegen Vitesse deed, hebben ze een kans om drie punten te pakken tegen NEC. Laten we snel gaan kijken wat de beste bookmakers België van deze wedstrijd verwachten.

Waar vind je de beste odds om te wedden op NEC – PEC?

Een rondje langs de bookmakers leert ons dat Bet777 de beste odds aanbiedt bij deze wedstrijd. Het belooft bovendien ook gelijk een spannende match te gaan worden want de odds liggen dicht bij elkaar. NEC is ondanks de mokerslag tegen de Amsterdammers favoriet, al is het maar lichtjes. De odds voor winst van NEC staan op 2.55. Voor winst van PEC Zwolle krijg je 2.85. Geweldige odds om je weekend mee te beginnen. 

Inzetten op een gelijkspel kan ook, dat zal overigens het eerste gelijkspel in de Eredivisie van dit seizoen worden. Vorige week was er bij alle wedstrijden een winnaar. Een puntendeling staat op 3.25. Wil jij wedden op deze wedstrijd? Dan doe je dat het beste bij Bet777, waarvan er op onze site een uitgebreide Bet777 review staat. Je direct aanmelden kan ook via de link die je hieronder ziet.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.