Voorspel Doelpuntenmaker + Minuut NL-BEL en win € 5.000

Peter Groen
09.11.2016

Op woensdagavond wordt om 20.45u in Amsterdam afgetrapt voor het vriendschappelijke duel tussen Nederland en België. Speciaal om dit te vieren biedt BetFIRST een enorm aantrekkelijke actie rondom dit duel. Voorspel de eerste doelpuntenmaker en de minuut van het eerste doelpunt en je wint de jackpot van maar liefst € 5.000! Lees nu hoe.

Hoe maak ik kans op de jackpot van € 5.000?

  • Meld je aan bij BetFIRST via onze website of log in met je bestaande account.
  • Ga naar de PromotiePagina, Nederland – Belgie, en klik op deelnemen.
  • Wed € 5 of meer enkelvoudig pre-match op eerste doelpuntenmaker.
  • Het getal achter de komma bepaalt de minuut van het 1e doelpunt.
  • € 5,23 betekent bijvoorbeeld dat in de 23e minuut gescoord wordt.
  • Is je voorspelling correct? Dan is de jackpot van € 5.000 voor jou!

Wed bij BetFIRST en win € 5.000!

Nieuw bij BetFIRST? Wed € 100 Risicovrij!

Bovenstaande promotie is een leuke en spannende extra rondom het duel Nederland – Belgie. Als nieuwe klant wat er echter nog meer leuks op jouw. Zo is door de BetFIRST Bonus jouw eerste weddenschap tot € 100 geheel risicovrij. Bij verlies krijg je na het sturen van een e-mail naar support.nl@betfirst.be je inzet tot € 100 terug! Het terug ontvangen bedrag hoef je hierna slechts 1x op een odd van 1.20 of hoger in te zetten. Ook onze verdere BetFIRST Ervaringen zijn erg positief en als we Bookmakers Vergelijken behoort BetFIRST tot de beste bookmakers voor zowel Nederlanders als Belgen. Zeker nu je kunt storten met iDeal en Bancontact.

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van € 100 BetFIRST Bonus
BetFIRST Bonus BB

Voorbeschouwing Nederland – België

Waar Nederland voorheen sterker was dan de Belgen is dit nu andersom. Zo kennen de Belgen een sterkere selectie en begonnen ze haar EK kwalificatie reeks ook beter. Nederland wist slechts 4 punten uit 3 duels te halen terwijl Belgie haar 3 duels won. Nederland moet het vanavond stellen zonder Robben en Promes. België kan in haar sterkste selectie aantreden. Wij verwachten, ondanks dat het een vriendschappelijk duel is, meer van Belgie dan Nederland. Een weddenschap op een eerste doelpuntenmaker van Belgie lijkt dan ook een goede keuze.

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *