Wint Nederland van Bosnië in de Nations League op zondag 15 november?

Jeroen van den Berg
08.11.2020

Op zondagavond speelt Oranje weer eens in de Nations League. Met de derde plek achter Polen en Italië worden het nog twee hele belangrijke wedstrijden. Pakt Oranje drie punten tegen Bosnië-Herzegovina?

Nieuwe namen in de Oranje selectie

Er zijn wat blessuregevallen bij het Nederlands elftal en dat geeft mogelijkheden voor andere spelers. Jasper Cillesen meldde zich af en daarom zien we nu Justin Bijlow voor het eerst bij de Oranje selectie aansluiten. Ook Davy Klassen mag zich weer eens laten zien in een Oranje outfit. Kevin Strootman is voor het eerst in jaren niet opgenomen in de selectie. Strootman komt bij zijn club Marseille amper in actie en dat is dan ook de rede dat De Boer Strootman passeert. Nederland doet het natuurlijk ook nog zonder Virgil van Dijk die de eerste maanden niet meer in actie komt.

Eerst wordt er op woensdag in de Johan Cruijff geoefend tegen Spanje maar zondagavond gaat het dus om de echte punten. Een paar dagen later speelt het Nederlands elftal tegen Polen de laatste groepswedstrijd tegen Polen. Het worden twee belangrijke wedstrijden voor Oranje. Als de ploeg van Frank de Boer wil gaan in de Nations League, moet er gewonnen worden van Bosnië en Polen. Laten we gelijk eens kijken wat de best bookmakers Nederland voor odds geven tegen Bosnië.

De odds bij Nederland – Bosnië

Ondanks de toch wat matige resultaten in de Nations League is Nederland tegen Bosnië wel flink favoriet voor de overwinning. Je krijgt namelijk 1.25 als je wedt op een overwinning van Oranje. De odds van 8.25 tonen wel aan dat er niet veel vertrouwen is voor een stunt van Bosnië. Toch is Nederland onder Frank de Boer nog niet zo heel gewend en vallen de resultaten voorlopig nog wat tegen.

Nederland tegen Bosnie Champions League 15-11-2020

© Betiton

Een gelijkspel staat op 5.0. Gaat het Nederlands elftal dan eindelijk zijn eerste zege pakken onder De Boer? Wedden op deze wedstrijd doe je natuurlijk met een mooie bonus. Wij hebben deze gevonden bij Betiton. In ons Betiton review lees je alles over deze bookmaker en de bonus.

Gebruik de Betiton bonus voor gratis wedden op voetbal

Als je eens wat meer risico wilt nemen of je totaal niet geloofd in een overwinning van Oranje op zondag heb je misschien wel interesse in een freebet. De Betiton bonus is dan jouw oplossing. Zodra je € 15 inzet op 1.70+ odds en deze € 15 rondspeelt, krijg je een gratis weddenschap van € 10. Deze bonus kun je ook gewoon pakken als je denkt dat Nederland gaat winnen, natuurlijk.

De enige voorwaarde die er is, is dat je de gratis weddenschap inzet op odds van 1.80 of hoger. De winst die je pakt uit je gratis wedden is gelijk uit te betalen. Een prima bonus voor al je weddenschappen!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.