Nederland – Gibraltar in de WK-kwalificaties vanavond, maandag 11 oktober

Bob de Ronde
11.10.2021

De WK kwalificatiewedstrijden zijn intussen al stevig aan de gang, en vanavond zien we ons geliefd Oranje het opnieuw opnemen tegen een niet zo heel sterk land. Doet Louis van Gaal het weer, zoals afgelopen vrijdag tegen Letland? Voorspelling en odds voor Nederland – Gibraltar op maandag 11 oktober 2021.

Vorige keer won Nederland vlotjes…

De laatste keer dat beide ploegen nog tegenover elkaar stonden in de WK kwalificatiepoule, was nog maar sinds maart dit jaar geleden. Het werd toen een overwinning op kousenvoeten voor Oranje Ze brachten de ploeg van Gibraltar in verlegenheid met een 0-7 overwinning, en dat op hun eigen eiland. Het ziet er dus opnieuw veelbelovend uit voor Nederland. Weinig verrassing verwachten we dus op het veld in De Kuip (Rotterdam) vanavond.

En we zien hetzelfde bij de mening volgens de beste bookmakers Nederland.  Dat wordt dus een eenvoudige weddenschap waarop we onze winst kunnen binnenharken, als je het ons vraagt. Vraag rest dan nog: hoeveel krijg je bij winst van Oranje?

Moet Gibraltar uberhaupt nog spelen?

Het gaat Gibraltar tot dusver niet voor de wind. We verwachten dan ook dat ze met opgeheven hoofd het veld zullen opstappen, maar ze zeker hun vorige nederlaag tegen Oranje niet zijn vergeten. Gaan ze opnieuw geen enkele goal kunnen scoren? Kan Nederland hen wederom plat maaien met zeven goals? Wij voorspellen dat het dit keer iets lastiger zal gaan tegen Gibraltar voor van Gaal’s team, maar ze nog steeds de eilanders zullen verpletteren als een bulldozer. Onze voorspelling is dit keer 4-0, met doelpunten van Memphis Depay en Luuk de Jong. Daar krijg je trouwens ook mooi extra voor je geld. Mogelijk doet Wout Weghorst er nog een schepje bovenop. Wat denk jij, kan Oranje hen opnieuw crushen? Klik op de banner en ontdek alle odds.

Nederland - gibraltar odds

© Betcity

Wedden op Nederland – Gibraltar bij de beste bookmakers

Lekker dan, zo’n boosted odds bij Betcity. Maar van waar komt deze website zo plots dan? Lees er alles over in ons Betcity review. Mocht je pas wakker zijn deze maand: Betcity.nl is een van de nieuwe bookmakers met licentie in Nederland. Sinds begin deze maand kan je namelijk legaal wedden online.
En bij Betcity kan je bovendien een Betcity bonus claimen in de vorm van een risicoloze weddenschap. Als je namelijk een bedrag van 20 euro of hoger stort bij hen als nieuwe klant, dan krijg je 20 euro die je kan inzetten. Wat je wint, houd je dus over.

Odds Nederland – Gibraltar

Met kennis van deze bonus bekijken we de odds voor de wedstrijd. Dat Gibraltar weinig kans maakt, zeggen hun odds ook. Bij Betcity krijgen ze slechts 101.00 daarvoor. Ook een gelijkspel lijkt met odds van 61.00 uitgesloten. Maar Nederland to win, daar heb je een mooie odds boost aan. Met maar liefst 4.00 kansen is dit de moneymaker van de dag. Deze odds stonden gisteren reeds online, maar zullen vandaag weer verschijnen.

Dat betekent dat je weddenschap op Nederland je maar liefst 60 euro kan opleveren, en dit zonder risico. Zeg nu zelf, geloof jij dan echt dat Gibraltar deze match zou winnen? Easy money, als je het ons vraagt. Wij weten waar we op inzetten vanavond. Als je wil meedoen, kan dat via deze knop.