De Oranje Leeuwinnen spelen tegen Wit-Rusland op dinsdag

Erik de Kort
25.10.2021

Na de ruime overwinning van Oranje tegen Cyprus staat nu het duel tegen Wit Rusland voor de boeg. Kan Oranje winnen van de nummer drie in groep C? Voorbeschouwing voor de wedstrijd bij de vrouwen van Nederland – Wit-Rusland op dinsdag 26 oktober.

Oranje verslaat Cyprus met maar liefst 8-0

Met de overwinning op vrijdagavond tegen Cyprus, lieten de Oranje Leeuwinnen nog maar weer eens zien waarom ze de absolute topfavoriet zijn in deze kwalificatiepoule. In Groep C gaat Nederland aan de leiding met zeven punten uit drie wedstrijden.De monsterzege zorgt er voor dat eindelijk nu op twee overwinningen staat terwijl ze een keer gelijk gespeeld hebben. Oranje heeft drie punten voorsprong op nummer twee Tsjechië. Daarentegen heeft Wit Rusland slechts een wedstrijd gespeeld en staan ze op drie punten. Nederland staat dan wel op de eerste plek, Wit-Rusland is een geduchte tegenstander dat zomaar eens dichtbij kan komen als het wint van Nederland. Naar alle verwachting is Nederland favoriet bij de beste bookmakers Nederland.  We gaan zo eens kijken welke bookmaker de beste odds heet bij deze wedstrijd. 

Oranje lijkt in bloedvorm en zal ongetwijfeld verder door willen pakken. Voormalig koploper Tsjechië verloor met 4-0 toch enigszins verrassend van IJsland. Aan Jill van Roord zal het in ieder geval niet liggen. Met een hattrick had ze een groot aandeel in de overwinning tegen Cyprus. Laten we eens kijken wat er bekend is over Wit-Rusland.

Wit-Rusland bezig aan sterke reeks

Belarus staat dan nog maar op 3 punten, dat betekent niet de ploeg niet bezig is aan een goede serie. Integendeel, Van de laatste vijf wedstrijden gingen er slechts twee punten verloren. Dat betekent dat er vier keer werd gewonnen en een keer gelijk gespeeld werd. In 2021 doet Belarus het dus een stuk beter dan 2020. Toen ging elke wedstrijd namelijk verloren. Net als Nederland won ook Wit-Rusland met grote cijfers van Cyprus. Daarvoor werd ook Iran met 6-0 verslagen. Het gelijkspel was tegen Uzbekistan, niet bepaald een hoogvlieger. Daarmee lijkt het tegen Nederland een vuurproef te worden voor Wit-Rusland. Zijn ze in staat om de Nederlandse dames te verslaan? We gaan kijken naar de odds en lichten gelijk de mooie Betcity bonus toe.

Betcity promo

© Betcity

De beste odds bij Nederland – Wit-Rusland dames

Wedden op deze wedstrijd levert het meeste op bij Betcity. Behalve constant de beste odds, heeft het bedrijf ook een mooie bonus voor je klaarstaan. Vaak zijn er boosted odds, maar ook krijg je een freebet van € 20,00 bij Betcity. Je leest er alles over in onze Betcity review. Op het moment van schrijven zijn de noteringen bij Betcity nog niet bekend. Toch kun je echt wel odds bij deze wedstrijd op dinsdagavond verwachten. Houd de Betcity website dan ook goed in de gaten.