Is Antwerp opgewassen tegen Olympiakos in de Europa League?

Jeroen van den Berg
16.09.2021

Voor Antwerp begint het Europese avontuur met een wedstrijd in Griekenland tegen Olympiakos. Is Antwerp er klaar voor? Voorspelling en odds voor de Europa League-match van Royal Antwerp tegen Olympiakos op 16 september.

Olympiakos kent slechte generale repetitie in aanloop naar dit duel

De Griekse kampioen die negen van de laatste 11 seizoen wist te zegevieren wist deze week niet te winnen van Atromitos. Net als de wedstrijd ervoor bleef Thrylos steken op een gelijkspel. Hierdoor kon aartsrivaal de koppositie in de Super League overnemen. De start van het seizoen is vooralsnog niet geweldig. In de Champions League verloren de Grieken van het Bulgaarse Ludogorets Razgrad, vervolgens werd de eerste wedstrijd we gewonnen van Slovan Bratislava. Daarna volgende drie gelijke spelen op rij. Het is even wennen voor de fans die voorlopig hun club niet zien overheersen.. 

Coach Pedro Martins heeft in ieder geval het voordeel dat zijn selectie redelijk fit is. Alleen Konstantinos Fortounis is geblesseerd. De blessure van doelman Tomas Vaclik valt mee en hij lijkt dan ook gewoon in het doel te starten. Voor we naar de odds van de beste bookmakers zie je hieronder de opstelling van Olympiakos dat in een 4-4-2 opstelling zal starten. Staan er namen bij die je herkent?

Olympiakos:

Vaclik; Reabciuk, Cisse, Sokratis, Ba; Onyekuru, Lopes, M’Vila, Valbuena; Soares, El Arabi

Tapt Antwerpen in de Europa League uit een ander vaatje?

Door met 1-0 van Eupen te winnen, heeft Antwerpen na twee gelijke spelen weer eens weten te winnen. Die overwinning heeft ongetwijfeld vertrouwen gegeven voor de eerste match in Europa. The Great Old kennen geen geweldige start en staan met 8 op 18 op de twaalfde plek. 

Het is nog te vroeg om te stellen dat het seizoen mislukt, maar de verbetering zou toch echt wel snel zichtbaar moeten zijn. De verschillen met de Leuven dat voorlaatste staat, is namelijk slechts een punt. Een tweede overwinning op rij kan er voor zorgen dat de goede spirit er weer in komt. Toch zijn er wel wat blessures bij Antwerp. Sander Coopman en Bruny Nsimba zijn nog altijd vraagtekens terwijl MIchel-Ange Balikwisha, Fars Haroun, Sam Vines en Alhassan Yusuf ontbreken allemaal. Daarom kan de opstelling van Antwerp er als volgt uitzien.Direct na de verwachte line-up pakken we de odds van de bookmakers België erbij zodat je nog snel kunt wedden op de match van vanavond.

Antwerp:

Butez; Bataille, De Laet, Engels, Buta; Verstraete, Nainggolan, Gerkens, Benson; Eggestein, Frey

unibet odds olympiakos pireaus-antwerp

© Unibet

Wedden met de beste odds op Olympiakos – Antwerpen

De noteringen voor het wedden op deze wedstrijd geven in alle gevallen een mooie odds. Er is wel een flink verschil tussen beide clubs. Olympiakos Piraeus staat op 1.64 terwijl Antwerp op 5.20 staat. Het lijkt dus een lastige avond voor de Great Old maar het vertrouwen kan beloond worden met een prachtige winst als je op Antwerp durft in te zetten. Een gelijkspel lijkt de gulden middenweg te zijn met 4.25. Vergeet niet het Unibet review te lezen om meer info te vinden over deze bookmaker en zet vandaag nog in met de beste odds.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.