Werken als Video Recensist voor onze website!

Peter Groen
03.01.2018

update: Deze vacature werd inmiddels ingevuld.

Wil jij 2018 goed beginnen en extra inkomen genereren? Heb jij affectie met de wedwereld en het maken van video’s? Dan is nu je kans om te solliciteren op de positie als Video Recensist voor Beste-Bookmakers.com! Lees onderstaand info over de positie en het sollicitatieproces.

Positie: Video Recensist

Om onze website nog interactiever te maken, gaan we naast schriftelijke bookmaker reviews ook over tot het maken van bookmaker reviews via video. Jij deelt simpelweg jouw bevindingen met een bookmaker aan de hand van video´s met onze bezoekers. Van het registratieproces tot uitbetaling; alles komt aan bod. In de video zullen zowel beelden van de bookmaker als van jezelf vertoond worden, begeleid met een voiceover van jouw stem. Zo word jij het gezicht van Beste-Bookmakers.com!

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar iemand die affectie met sport en in het bijzonder de gokwereld heeft. Daarnaast ben jij in staat tot het maken en inspreken van video´s en vind je het geen probleem dat jij zichtbaar bent in deze video’s. Ben je in het bezit van een commerciële of grafische opleiding? Dan is dat een pré maar zeker geen must.

Voorwaarden

Je gaat als freelancer aan de slag en deze positie neemt +/- 10 uur per week in beslag voor een nader te bepalen periode. Naar tevredenheid van beide partijen kan ook gekozen worden voor meer uren of een specifieke arbeidsperiode. De financiële vergoeding wordt in het sollicitatieproces nader toegelicht.

Geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande functie uit ons Vacatures Overzicht jou aan of wens je meer informatie te verkrijgen? Stuur je CV en motivatiebrief of je vraag naar info@beste-bookmakers.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *