€ 5 gratis voor de start van de NFL

Gaston Dupont
07.09.2018

De NFL is op gang gekomen en het beloofd weer een spannend seizoen te worden. Vele ploegen hebben zich versterkt en willen een gooi doen om zich te plaatsen voor de play-offs, sommige dromen zelfs van de SuperBowl en de ring. Weet jij iets over American rugby of de NFL? Waag je kans dan bij b-Bets en speel gratis met 5 euro. Deze actie is beschikbaar voor Belgen en Nederlanders. Hieronder leggen we deze promotie en geven we de odds mee voor New England Patriots Houston Texans. 

€5 gratis bij Patriots Houston

  • Registreer eerst je account door hier op de banner of foto te klikken.
  • Binnen de 24 uur na deze registratie zal je € 5 wedtegoed op je account ontvangen.
  • Deze kan je laten uitbetalen nadat je aan de voorwaarden hebt voldaan.
  • Je dient deze €5 een paar keer rond te spelen, en dit 16 maal. (of €80)
  • Je hebt hiervoor een maand de tijd, dus kan je zonder problemen je bets uitkiezen.
  • Alle weddenschappen dienen min 1.80 te zijn.
  • Maximale winst is dan € 50 die je kan laten uitbetalen.

Nieuwe wedders ontvangen 100% tot €100 bonus

Als je een nieuwe wedder bent bij b-Bets en je wilt verder blijven wedden dan alleen de gratis weddenschap, dan kan je overgaan tot een storting. Dit kan via iDeal of Bancontact en je zal onmiddellijk je bonus verdubbelt zien. Deze b-Bets bonus speel je vrij door 8 keer je bonus en gestort bedrag rond te spelen op odd van min 1.80.

Voorbeschouwing New England Patriots – Houston

Verleden jaar was deze wedstrijd heel spannend totdat Tom Brady uitpakte met een klasse flits. Wie zegt dat de Patriots zo over de Houston Texans zullen walsen, zal bedrogen uitkomen. De defensie staat goed en als Houston alles uitvoert, zoals opgedragen door hun coach, kunnen ze misschien wel voor een verrassing zorgen. Als dit het geval is, krijg de wedder een notering van 3.10. Toch verwachten we hier bij Beste Bookmakers dat Patriots aan het langste eind zal trekken en de winst opstrijkt. Deze bet levert je slechts 1.40 op. Het zal spannend worden, net zoals de afgelopen jaren maar de aanval van de Patriots is de beste in de NFL. Dit zal hun wapen worden dit seizoen!