PDC wereldkampioenschap darts 2020/2021: wie zijn de favorieten?

Bob de Ronde
14.12.2020

Fans van het betere dartswerk kunnen weer naar hartelust genieten. Het William Hill Darts World Championship is één van de meest populaire en toonaangevende darts evenementen van het jaar.

De 28ste editie vindt dit jaar plaats van 15 december tot en met 3 januari. De top van de dartswereld reist traditiegetrouw af naar het Alexandra Palace in Londen. Alles weten over dit evenement en zelf ook een gokje wagen? Lees dan vooral even verder.

Peter Wright verdedigt zijn titel

Het was Peter Wright die vorig jaar, na een spannende finale tegen Michael Van Gerwen, met de prestigieuze titel aan de haal ging. Het was voor Wright de eerste keer dat hij met die wereldtitel aan de haal ging. De excentrieke schotse figuur zal ook dit jaar alles op alles zetten om de titel opnieuw te bemachtigen. Maar ook de Nederlander Van Gerwen zal ongetwijfeld vol voor de winst gaan. Hij bewees in het verleden al vaker te sterk te zijn voor de Schot.

Odds voor de tweede ronde

Het leuke aan een langetermijn evenement is dat je niet enkel op individuele wedstrijden kan wedden. Door gebruik te maken van outright bets kan je je winst aanzienlijk vergroten. Ben je wel thuis in de wereld van darts of vertrouw je op de odds van de bookmakers? In dat geval is een outright bet zeker aan te raden.

We nemen alvast een kijkje naar het 2nd quarter in de PDC darts, dat zal plaats vinden op dinsdag 15 december om 19u. Michael Van Gerwen wordt daar, niet geheel onterecht, bij de bookmakers genoemd als grote favoriet. Nu al overtuigd van zijn overwinning? Met outright odds van 3.25 hou je hier alvast een mooie duit aan over. Wie denkt dat Wright het opnieuw waar maakt, kan zo maar liefst zijn inzet X7 winnen. Bekijk hieronder de odds zoals je ze vindt bij bookmaker Speedybet, voor wie de tweede ronde van dit PDC darts zal winnen. Wedden op van Gerwen of Wright kan je bij Speedybet aan volgende noteringen:

PDC darts world championship
Odds winnaar 2nd quarter odds PDC darts bij Speedybet

Wedden op PDC darts bij Speedybet

Ook voor deze wedstrijden vergeleken we de online bookmakers Nederland. Speedybet kwam hier als interessantste bookmaker uit de bus. Niet enkel de outrights, ook de individuele wedstrijden bieden goede odds. Bovendien wordt er ook een interessante Speedybet bonus aangeboden. Wil je meer weten over deze bookmaker? Wij bieden je alvast een allesomvattende Speedybet review aan op onze bookmakers pagina. Zo heb je meteen alle info bij de hand in verband met bonussen, inzetmogelijkheden en rondspeelvoorwaarden.