Wie staan er in de halve finale van de PDC World Darts Championship

Erik de Kort
31.12.2021

De laatste dagen van december staat natuurlijk in het teken van de PDC WOrld Darts Championship. Wie de nieuwe wereldkampioen is, wordt besloten op 3 januari. Eerst is het dus thuis voor de kwart- en de halve finales.

Kwartfinales op nieuwjaarsdag

Voor er bekend wordt wie de halve finale en natuurlijk de finale gaat spelen, is het eerst nog tijd voor de kwartfinales. Die worden op 1 januari gespeeld. Het perfecte moment om eens lekker languit gezakt naar darten te kijken en misschien wel met een mooie winst het jaar te beginnen. Er zitten geen Nederlanders of Belgen meer in het toernooi. Dat betekent echter niet dat het minder saai is. De meeste topfavorieten doen nog mee voor de titel. Dat betekent dat je op nieuwjaarsdag kunt genieten van spelers zoals James Wade, Gary Anderson en Peter Wright. Omdat het nog niet bekend is wie er in de halve finale komen te staan, tonen we je de quoteringen bij de kwartfinales. Natuurlijk gaan we ook over de outrights en kijken we dus wie er favoriet is om het toernooi te winnen.

De odds bij de kwartfinales

Bij Betcity vinden we goede odds en ook nog eens een Betcity bonus in de waarde van een freebet van € 5,00 als je op de PDC World Darts Championship inzet. De eerste wedstrijd op nieuwjaarsdag is die tussen Luke Humphries (2.20) en Gary Anderson (1.66). Topfavoriet is de grote favoriet van het toernooi maar moet wel nog even Michael Smith verslaan. Price staat op 1.53 en Smith heeft odds van 2.50 te pakken voor een overwinning. 

James Wade tegen Mervyn King is toch wel een match tussen twee hele grote meneren in het darten. Je kunt een losgaand Alexandra Palace verwachten als Wade en King tegenover elkaar staan. James Wade is favoriet met 1.53. Voor Mervyn King krijg je 2.50. De laatste wedstrijd op de avond is die tussen Peter Wright en Callan Rydz. Het zal je vast niet verrassen dat Peter Wright de beste papieren heeft voor de overwinning. Zijn odds staan op 1.50 terwijl Callan Rydz op 2.60 staat.  De halve finales vinden plaats op 2 januari, heb jij al een idee wie de laatste vier overgebleven spelers worden?

Favorieten wk darts PDC

© Betcity -31-12-2021 – quoteringen onderhevig aan verandering

Wie zijn de PDC favorieten bij de bookmakers?

Je hebt al kunnen lezen welke spelers er nog overgebleven zijn. De kans is groot dat je ook zelf al een favoriet hebt voor de overwinning. De bookmakers lijken te kiezen voor Gerwyn Price. Ben jij het hiermee eens of kies je wellicht voor Peter Wright of een ander? Als je de winnaar van de PDC World Darts Championship wilt voorspellen, kun je ook hiervoor bij Betcity terecht. De afbeeldingen toont je de odds van alle overgebleven spelers. Als je je direct wilt aanmelden om gebruik te maken van deze top odds hoef je alleen maar op de knop hieronder te klikken.