Gokken op PEC Zwolle Ajax – 100% tot € 200

Peter Groen
06.12.2018

Inderdaad, je leest het goed! Je kunt nu bij Bookmaker BetFirst een inzet tot € 200 verdubbelen met je eerste storting. Deze weddenschap kan je dan plaatsen op PEC Zwolle – Ajax, of een ander duel naar keuze. Wij leggen jou uit hoe jij mee kunt doen met deze promotie en schreven tevens een PEC Zwolle Ajax Voorbeschouwing voor jou.

Hoe kan ik € 200 bonus bij BetFIRST krijgen?

  • Registreer je bij BetFIRST via een van de Bonus Banners op onze website.
  • Maak een storting met bijv. iDeal, Bancontact, Neteller, Skrill, Visa/Master.
  • Om de maximum bonus te krijgen dien je min € 200 te storten.
  • Vrijspelen kan door je bonus + storting, tweemaal in te zetten.
  • Alle bets met odds van plus 1.40 tellen hiervoor mee.
  • Je krijgt in totaal 30 dagen de tijd.
Nu aanmelden via onderstaande button en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Bancontact, Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard, Paypal of Hipay.
Zwolle Ajax gokken

Voorbeschouwing PEC Zwolle Ajax

Afgelopen weekend heeft Ajax, dankzij de nederlaag van PSV, de kloof verkleind tot twee punten op de koploper uit Eindhoven. Nu gaat Ajax op bezoek bij PEC Zwolle om verder te knagen aan die achterstand. Ajax Amsterdam krijgt een notering van 1.18 voor winst van BetFirst Nederland, terwijl Zwolle, thuisspelend slechts een odd krijgt van 13.75. Als je dus een goede waarde uit je weddenschap wilt halen is dit een ideaal moment om te wedden op Zwolle. De BetFirst bonus is ook enkel geldig vanaf een 1.40 notering, dus je als je wilt wedden op winst voor Ajax dan zal je dit dienen te doen aan de hand van een Asian handicap. Andere populaire weddenschappen zijn het aantal doelpunten die zullen vallen in dit duel, met meer of minder aantal tegengoals als mooi alternatief.

Bovendien kan je bij BetFirst de wedstrijd Zwolle Ajax live kijken via live-stream als je . Dit is enkel maar mogelijk als er geld op je account staat of als je een sportweddenschappen sites op deze wedstrijd hebt geplaatst.

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *