Gokken op PEC Zwolle Ajax – Nu € 100 inzetten zonder risico!

Peter Groen
14.01.2017

Inderdaad, je leest goed! Je kunt nu bij Bookmaker een inzet tot € 100 plaatsen op PEC Zwolle – Ajax, of een ander duel naar keuze, en bij een verliezend resultaat ontvang je je inzet terug! Wij leggen jou uit hoe jij mee kunt doen met deze promotie en schreven tevens een PEC Zwolle Ajax Voorbeschouwing voor jou.

Hoe kan ik € 100 risicovrij wedden bij BetFIRST?

  • Registreer je bij BetFIRST via een van de Bonus Banners op onze website.
  • Maak een storting met bijv. iDeal, Bancontact, Neteller, Skrill, Visa/Master.
  • Plaats een eerste weddenschap op een duel en quotering naar keuze.
  • Bet goed? Je ontvang je inzet en winst zonder verdere voorwaarden!
  • Bet fout? Je ontvangt je inzet tot € 100 terug door een mail te sturen.
  • Mail support.nl@betfirst.be met in de titel ´Gratis Lucky Weddenschap´.
  • Het terug cashback bedrag hoef je hierna slechts 1x op een 1.20 odd in te zetten.
Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Bancontact, Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard, Paypal of Hipay.
BetFIRST Screen BB

Een ongekende actie van BetFIRST die je niet mag missen!

Zoals je bovenstaand kunt lezen zorgt de BetFIRST Bonus ervoor dat je € 100 risicovrij kunt inzetten. Ook het feit dat je bij verlies het terug ontvangen bedrag slechts 1x hoeft in te zetten op een odd van 1.20 of hoger is ongekend flexibel. We raden je aan zo snel mogelijk van deze actie te profiteren nu deze nog beschikbaar is!

Voorbeschouwing PEC Zwolle Ajax

Ajax hervat de tweede competitiehelft als nummer 2 met 37 punten uit 17 duels terwijl Zwolle teleurstellend 16e staat met slechts 14 punten uit 17 duels. Dat Ajax zo hoog staat heeft het mede te danken aan een reeks van 20 duels op rij waarin het ongeslagen was. Net voor de winterstop liet het echter belangrijke punten liggen door een nederlaag bij Twente en een gelijkspel tegen PSV. Toch zullen de Amsterdammers tevreden aantreden vrijdag nu blijkt dat Ziyech niet meedoet aan de Africa Cup en vriendschappelijk met maar liefst 5-1 van Red Bull Leipzig werd gewonnen. Zwolle wacht al heel lang op een overwinning en mist tal van spelers door blessures en schorsingen. Het is dan ook de vraag of Ajax de geschikte tegenstander is om het tij om te keren. Bij BetFIRST bepaal jij het. Ga je voor een stunt van Zwolle of bijvoorbeeld een ruime overwinning van Ajax? Wed € 100 risicovrij en win dik!

Nu bij BetFIRST aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.