Wedden Down Under: A League wedstrijden op woensdag

Jeroen van den Berg
11.08.2020

We maken een reis naar de andere kant van de wereld om eens te kijken of er wat te wedden valt in de Australische A-League. Er zijn twee wedstrijden op woensdag waarbij we mooie noteringen hebben gevonden!

Wedden op Perth Glory tegen Western United

Perth Glory neemt het woensdag op tegen Western United in het Bankwest Stadium. De laatste wedstrijd van het reguliere seizoen voordat de finals beginnen Het zou zomaar eens een zespuntenwedstrijd kunnen worden van Perth om een plek bij de finals te kunnen bemachtigen. We kunnen dus een strijdlustig Perh verwachten dat er alles aan zal doen om de overwinning binnen te halen. We hebben een goede Wallacebet bonus gevonden en de odds zijn hier ook zeer aantrekkelijk. Als je meer wilt weten over Wallacebet lees dan zeker eens onze Wallacebet ervaringen. Hier vind je alle informatie en details over het aanbod bij deze bookmaker.

Glory zou een A-League finaleplaats kunnen pakken met een overwinning in hun laatste wedstrijd. Als het kan winnen van Perth naderen ze die club tot op een punt. De vorige ontmoeting tussen beide teams liep uit in een 1-1 overwinning. Een man om in de gaten te houden in de uitploeg zal de Italiaanse veteraan Alessandro Diamanti zijn, terwijl de verdedigers van Western United de Uruguay-international Bruno Fornaroli op afstand zouden moeten houden.

De online bookmakers zien Perth als de favoriet met odds van 2.07 voor de overwinning. De noteringen voor Western United staan op 3.40 wat net zo hoog is als de odds voor een gelijkspel. Perth staat vijfde met vier punten voorsprong maar Western heeft twee wedstrijden minder gespeeld. Op wie ga jij inzetten?

 

Goede Wallacebet odds bij voetbalwedden

©Wallacebet

Western City Wanderers tegen Melbourne Victory

De thuisploeg is niet in goeden doen. Met een negende plek en slechts acht overwinningen uit 25 wedstrijden is het een seizoen om snel te vergeten. Van zowel alle grote clubs werd verloren. Ook de laatste wedstrijd tegen nieuweling Western United ging verloren.

Na een reeks opeenvolgende nederlagen wist Melbourne Victory toch weer te winnen. Hun verliezende serie begon in maart en de laatste nederlaag kwam tegen het laatste team van de competitie- Central Coast Mariners. Na al die slechte resultaten kwam het dan ook als een schok dat Perth GloryMaar de uitoverwinning tegen Perth Glory was een schok, want ze scoorden vier en hielden zelfs de nul. Die overwinning zal Melbourne ongetwijfeld vertrouwen hebben gegeven voor de laatste paar wedstrijden. Bij Wallacebet zien we dat de noteringen nagenoeg gelijk liggen. Western City Wanderers is lichtjes underdog met odds van 2.61 tegenover 2.48 voor Melbourne Victory. Een gelijkspel staat op 3.53.

Wedden met de Wallacebet bonus

Als je nu nog wilt inzetten op deze wedstrijden en je zoekt een goede bonus, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de Wallacebet bonus voor je uitgepikt waarbij je zomaar even 100% extra krijgt bij jouw eerste storting. Dit fijne extraatje loopt op tot  € 120. Je verdubbelt zo dus gewoon je eerste storting en kan met extra geld beginnen te spelen. Pak nu nog deze mooie bonus en goede odds bij de Australische A League.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.