Wie van Groep H gaat verder? Zet in met € 100 Bonus!

Peter Groen
27.06.2018

Donderdag worden de laatste groepsduels afgewerkt waaronder Senegal – Colombia en Japan – Polen uit Groep H. De drie eerstgenoemde ploegen maken alle nog kans om door te stoten tot de achtste finales wat interessante (wed) affiches oplevert. Zeker nu nieuwe Nederlandse klanten bij Bet90 kunnen inzetten met een 100% tot € 100 Bonus! Lees meer over deze promotie en vind eveneens een voorbeschouwing inclusief quoteringen van beide duels terug.

Hoe krijg ik € 100 Bonus bij Bet90?

  • Klik op een van de Bet90 aanmeld buttons op onze site en schrijf je gratis in.
  • Stort met Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe en benut bonus code WP100.
  • Zet stortingsbedrag 1x in op 1.80(+) odd en krijg 100% bonus tot max. € 100.
  • Zet erna stortings- en bonusbedrag 5x in op 1.80(+) en bonus is vrijgespeeld.

Bet90 – Uitstekende Bookmaker!

Bovenstaande Bet Sites Nederland aanbieding is een zeer mooie binnenkomer. Er zijn echter ook genoeg redenen om langer te blijven bij Bet90. Allereerst kun je op meer dan 30 verschillende sporten wedden met vaak wel meer dan 100 verschillende selecties per duel. Daarnaast zijn ook de quoteringen fair. Ten slotte werkt ook de website uitstekend en is de klantenservice goed te bereiken. Het is dan ook niet zonder reden dat we Bet90 aan onze Beste Bookmakers lijst hebben toegevoegd en ook aanraden als WK Bookmakers optie. Wil je je bonus benutten door bijvoorbeeld in te zetten op Senegal Colombia of Japan Polen? Lees dan zeker nog even verder.

Vooruitblik laatste duels Groep H

Japan gaat verassend aan kop in Groep H met 4 punten uit 2 duels. Senegal volgt met een gelijke hoeveelheid punten en gelijk doelsaldo. Colombia is 3e met 3 punten en Polen is met 0 punten reeds uitgeschakeld. Ondanks dat Polen is uitgeschakeld verwachten wij wel een goed resultaat. De voetballende kwaliteiten zijn aanwezig en de eer dient gered te worden. De quotering voor winst Polen is 2.85, gelijkspel is 3.20 en winst Japan 2.60. Colombia verloor het eerste duel door een vroege handsbal ongelukkig maar liet in het tweede duel tegen Polen zien over een uitstekend team te beschikken. Ze zijn dan ook favoriet met een 1.86 odd, gelijkspel is 3.55 en winst Senegal 4.45. Wij spelen donderdag op Polen en Colombia, wat speel jij?