Inzetten op FC Porto Roma met € 200 aan bonusgeld!

Peter Groen
06.03.2019

Nu Ajax de kwartfinales heeft bereikt zijn de ogen gericht op potentiële tegenstanders. Bij velen gaat de voorkeur uit naar de winnaar uit de tweestrijd tussen FC Porto en AS Roma. De Italianen verdedigen vanavond in Portugal een 2-1 voorsprong wat tegelijkertijd betekent dat nog alles mogelijk is. Ook is dit genoeg reden om een weddenschap te plaatsen op dit duel. We raden je aan om dit bij BetFIRST te doen, want dan geniet je van vele extra´s. Lees nu welke!

Nieuw? Krijg € 200 bonus!

  • Klik op een van de BetFIRST aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort. Dit kan o.a. met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Ontvang een 100% stortingsbonus tot een maiximum bedrag van € 200.
  • Zet je storting- en bonusbedrag 2x in op 1.40(+) odds binnen 30 dagen.

Speel op verhoogde quoteringen en meer!

BetFIRST behoort tot de Voetbal Gokken Sites met een geweldige welkomstbonus maar ook met een geweldig promotie aanbod. Zo win je bijvoorbeeld extra´s met winnende combinatieweddenschappen maar is er ook de Lucky Boost. De Lucky Boost geeft je dagelijkse verhoogde odds voor verschillende duels. Er is ditmaal geen specifiek promotie voor Porto – Roma maar wel in combinatie met andere duels. Als je namelijk inzet op winst Porto tegen Roma, winst PSG tegen Man. U en winst Nantes tegen Vitre (Franse Beker) krijg je een 5.00 odd. Dit is sterk verhoogd t.o.v. de reguliere odd! Daarnaast is het natuurlijk fijn dat BetFIRST tot de Bookmakers iDeal hoort en sowieso door het grote wedden aanbod, top support en geweldige Nederlandstalige website een van de Beste Bookmakers in de lage landen is!

Porto Roma Gokken

Porto favoriet in thuisduel tegen Roma!

Porto verloor weliswaar met 2-1 in Rome maar heeft daarmee ook haar uitgoal te pakken. Een kleine thuisoverwinning volstaat daarmee en de bookmakers zien dit ook gebeuren. De quotering voor winst Porto is 1.90, gelijkspel is 3.70 en winst Roma 4.20. AS Roma gaat met een slecht gevoel naar Porto, in de derby tegen Lazio ging het met 3-0 hard onderuit. Porto lees weliswaar ook een gevoelige nederlaag (1-2 tegen Benfica) maar liet prima spel zien. Wij verwachten dan ook een overwinning van Porto en zien hen graag in de volgende ronde tegen Ajax uitkomen. Wat denk jij? Speel bij BetFIRST en win!