Europa League wedden op Genk of Vitesse: €150

Gaston Dupont
15.08.2018

Voor sommige Nederlandse en/of Belgische ploegen zal het doek al vallen in de Europa League. Genk en Gent hebben een voorsprong uit de heenwedstrijd, terwijl Feyenoord en Vitesse een nederlaag moeten ophalen. Bet777 maakt het voor zijn Nederlandse en Belgische wedders interessant om een bet te plaatsen. Ze krijgen namelijk een 100% bonus tot €150 bij de eerste storting.

Eerste storting Bet777: 100% tot €150

  • Klik hier op de foto of de banner van Bet777 en registreer je.
  • Storten kan met iDeal, Bancontact, Visa, MasterCard.
  • Je storting wordt verdubbeld tot maximum €150.
  • Je hoeft slechts driemaal je bonus rond te spelen.
  • Dit allemaal binnen de 30 dagen.
  • Alle weddenschappen met minimum odds van 1.70 tellen mee.
  • Hierna kan je de winst laten uitbetalen.

Deze Bet777 bonus is één van de beste bonussen in onze beste bookmakers lijst. We hebben deze bonus een score van 10 op 10 gegeven. Bij deze bookmaker kan je ook genieten van heel veel promoties en super odds. Dit maakt het interessant voor de wedders die graag bij dezelfde bookmaker blijven spelen.

Voorbeschouwing op Genk en Vitesse

De Bet Sites Nederland verwachten dat Genk een moeilijk avond voor de boeg heeft, maar krijgt wel een lagere odd van Lech Poznan. Genk staat op 2.05 en Poznan op 3.45. Genk verdedigt een 2-0 zege en verwacht wordt dat de Limburgers zich zullen kwalificeren. Vitesse zal het zwaar te verduren krijgen tegen Basel en de kansen op winst wordt op 5.15 geschat door Bet777. Vitesse kreeg in het slot een zure 0-1 te slikken in de eerste wedstrijd en zal alles op alles moeten zetten. Een gelijkspel levert je in deze wedstrijd 4.00 op en winst voor Basel thuis 1.60. We verwachten dat Gent en Genk doorgaan in deze competitie en dat we jammer genoeg afscheid moeten nemen van Feyenoord en Vitesse. Wat denk jij? Schrijf je in bij Bet777 en pak die 100% tot €150 promotie. Zodat ook jij een bet kan plaatsen.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Bet777!
Wedden genk poznan