Speelronde 32 in de Premier League op woensdag

Jeroen van den Berg
30.06.2020

Op woensdag komen zowel Arsenal. Chelsea als Leicester in actie. Vier mooie wedstrijden om op te in zetten. Wij bespreken de wedmogelijkheden!

Wedtips bij Arsenal – Norwich City

Arsenal krijgt thuis, ondanks de huidige tiende positie, de favorietenrol toebedeeld. Norwich staat laatste met een achterstand van maar liefst zes punten op Aston Villa. De laatste drie wedstrijden kreeg Norwich zes goals tegen, Arsenal wist er juist vijf te scoren. Inzetten dat Arsenal tegen Norwich 3 goals of meer maakt levert je nu bij Interwetten 2.50 op. Wedden op Arsenal als winnaar geeft 1.45. Norwich levert je een stuk meer op met 7.00. Ook een gelijkspel geeft je 4.65. Er is nog een hele kleine mogelijkheid dat Arsenal volgend seizoen in Europa uitkomt, daarvoor moet heb in ieder geval winnen van Norwich en zo weinig mogelijk punten verliezen de komende weken. Meer informatie over Interwetten lees je natuurlijk in onze Interwetten ervaringen.

Gokken op West Ham tegen Chelsea

De fans hoopten natuurlijk op een beter plek dan de huidige vierde plek. Vooralsnog lijkt de groepsfase van de Champions League nog gewoon in zicht en Chelsea kan ook nog derde worden dit seizoen. Dan moet het wel nog een punt inlopen op Leicester City dat ook op woensdag in actie komt. West Ham zien we terug op de zeventiende plek en verloor de twee voorgaande wedstrijden beiden met 2-0. Chelsea is favoriet bij de bookmakers met odds van 1.60 voor de overwinning. West Ham geeft 5.40. Een gelijkspel zou voor beide teams slechte gevolgen kunnen hebben maar geeft wel 4.20 keer je inleg. We hebben zo nog een mooie bookmaker bonus voor je gevonden maar gaan eerst nog over de wedstrijd tussen Everton en Leicester.

de odds op speeldag 32 Premier League

 

© Interwetten

De odds bij Everton tegen Leicester

Hoewel Leicester derde staat en we Everton pas terugzien op de twaalfde plaats, reist Leicester niet af naar Liverpool als favoriet. De bookies verwachten dat Leicester na deze wedstrijd dus zomaar eens op de vierde plek staat. Voor een overwinning van Leicester bij Everton krijg je nu 2.85. Nu is het niet zo dat de odds voor online voetbal wedden op Everton veel hoger zijn, maar er is toch een verschil. Je krijgt voor Everton 2.50. De vorm van Leicester is ook niet denderend met slechts één behaald punt in de laatste twee wedstrijden. Everton won van Norwich en hield stadsgenoot Liverpool op een gelijkspel en doet het dus aanzienlijk beter.

Wed nu met de geweldige Interwetten bonus!

Online voetbal wedden doe je natuurlijk met een goede bonus! De Interwetten bonus is een stortingsbonus van 100% tot een bedrag van €100. Je speel de bonus vrij in vijf stappen waardor je elke keer dat je de bonus rondspeelt je 20% kunt cashen. Via de link hieronder kom je direct uit bij Interwetten.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.