De Premier League of Darts begint in april 2021

Jeroen van den Berg
31.03.2021

Dartsfans hebben het er al even over, maar het gaat dan eindelijk plaatsvinden. De Premier League of Darts van Unibet begint op 5 april in Milton Keynes. Wij gaan hier kijken waar je op kunt wedden voor dit darts toernooi.

Wie doen er allemaal mee aan de Premier League of Darts?

Dit jaar komen de Darts toppers weer in actie maar zien we ook een aantal debutanten. Mannen met een goede staat van dienst die voor het eerst meedoen zijn Jose de Sousa, Jonny Clayton en Dimitri Van den Bergh. Ook Glenn Durant, de regerend kampioen is van de partij. Andere namen zijn Michael van Gerwen, Peter Wright, Gerwyn Price en onder andere Gary Anderson. Het mooie van de Premier League is dat je vanaf dag één al kunt wedden op de mooiste partijen bij de beste bookmakers. Op dag een spelen bijvoorbeeld Nathan Aspinall en Glenn Durant tegen elkaar maar zien we ook Price tegen Anderson en Van Gerwen tegen Van den Bergh.

De bookmakers laten je nu al wedden op deze wedstrijden. Zo zie je 1.91 voor Nathan Aspinal tegen Glen Durant. Durant staat hier op 3.20. Gerwyn Price is favoriet tegen Gary Anderson. Wedden op Price staat op 1.80 en als Anderson wint krijg je hier 3.50 voor bij een juiste voorspelling.

Wedden op de winnaar van het toernooi

Zoals bij elk groot toernooi kun je natuurlijk ook alvast beginnen met het wedden op de kampioen. Het toernooi eindigt pas op 28 mei maar voorlopig lijkt Gerwyn Price de topfavoriet te zijn samen met Michael van Gerwen. Hoewel van Gerwen het laatste jaar minder indrukwekkend is als de jaren ervoor deelt hij favorietenrol met Price. Je krijgt voor beide darters 3.25 als je nu inzet op toernooiwinst. Jonny Clayton staat op 6.0. De nummer vier van de lijst is Gary Anderson op dit moment met 11 keer je inzet.

Van Gerwen is de meest succesvolle nog actieve speler met vijf titels in de Premier League. Als Van Gerwen dit seizoen weet te winnen komt hij op gelijke hoogte met All time Legend Phil Taylor die dus al zes keer won. Gary Anderson won de Premier League of Darts al twee keer. Hieronder kun je zien wat de odds zijn voor dit toernooi bij de bookmakers België.

Beste odds voor wedden op de Premier League of Darts

©Unibet

Unibet odds bij de Unibet Premier League of Darts

Het zou wat vreemd geweest zijn als we nu de odds voor dit toernooi bij een andere bookmaker zouden pakken dan de hoofdsponsor en naamgever van dit toernooi? Nu is het sowieso al dat Unibet de beste odds heeft voor haar eigen toernooi maar we raden deze bookmaker natuurlijk ook aan vanwege onze fijne Unibet ervaringen. Je kunt via de link hieronder vandaag nog inzetten op de Unibet Premier League of Darts 2021. Veel dartsplezier!

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.