Deze week nog wedden op de Premier League

Jeroen van den Berg
30.12.2020

Er is nog genoeg voetbal te vinden om op te wedden. Helemaal als je eens een kijkje neemt in Engeland. Daar wordt er vanavond nog gespeeld en komen ze zelf op nieuwjaarsdag alweer in actie.

Spurs en Liverpool vanavond nog in actie

Op woensdagavond neemt Liverpool het nog op tegen Newcastle maar speelt ook Tottenham Hotspur nog tegen Fulham, Koploper Liverpool laat dit seizoen voorlopig toch zien dat ze mindere resultaten pakken dan vorig jaar toen ze letterlijk onverslaanbaar leken en vrijwel elke pot wisten te winnen. Toch staan ze nog steeds bovenaan in de Premier League maar hebben ze wel al dertien punten verspeeld. Manchester United staat met evenveel wedstrijden gespeeld op slechts twee punten achterstand en lijkt voorlopig de grootste concurrent. Met Newcastle treft Liverpool de nummer 15 van de Premier League. Newcastle heeft al drie wedstrijden op rij niet meer gewonnen maar Liverpool speelde nog gelijk tegen West Brom op zondag. Een overwinning van Liverpool staat op 1.29 terwijl je voor een thuiswinst van Newcastle 7.50 krijgt. Inzetten op opnieuw een gelijkspel staat op 6.00

 

Ook de Spurs spelen vanavond, dit is de laatste wedstrijd van 2020 en die zal Mourinho, na vier keer puntverlies op rij, maar wat graag winnen. Fulham is een degradatiekandidaat en de bookmakers Nederland lijken dan ook niet gelijk te geloven in winst van Fulham. Voor Fulham krijg je namelijk zes keer je inleg terug terwijl je 1.54 krijgt voor een overwinning van de Spurs. Deze odds komen bij Betiton vandaan en hier hebben we ook een goede bookmaker bonus gevonden. We pakken er nog een aantal wedstrijden bij en zullen dan de Betiton bonus bespreken

Everton en Manchester United op nieuwjaarsdag

Je hoeft je ook op nieuwjaarsdag niet te vervelen. ’s Avonds kun je al genieten om half zeven van Everton tegen West Ham United. De nummer vier tegen de nummer tien. Everton pakte als enige ploeg vier overwinningen op rij en lijkt in bloedvorm te zijn. West Ham won juist geen enkele van de afgelopen vier wedstrijden. Everton is daarom ook favoriet in eigen huis met 1.95 tegenover 3.55 voor West Ham. X geeft 3.65 maar wij verwachten toch wel dat Everton de vijfde overwinning op rij pakt en zich zo de top drie in speelt.

 

wedden op de premier league 30-12-2020

©Betiton

 

Manchester United won op dinsdag met 1-0 van Wolverhampton en hebben eindelijk de tweede plek te pakken. Het ging niet van harte en er was zelfs extra tijd nodig om de winnende goal te maken. Het was uiteindelijk Marcus Rashford die de overwinning binnenschoot en zo de tweede plek bezorgde. Nu staat Aston Villa op het programma en die staan nog wat hoger dan Wolves. Aston Villa verrast dit seizoen en lijkt de vijfde plek niet zomaar op te willen geven. Toch verwachten de betting sites dat United thuis gaat winnen. De odds voor winst van ManU staan op 1.71 en als Aston Villa wint krijg je 4.35. Een gelijkspel staat op 3.95. Denk je dat Manchester United de tweede plek behoudt of gaat Aston Villa opnieuw stunten? Hoe je ook gaat inzetten, pak in ieder geval de Betiton bonus mee voor extra wedplezier. Vergeet ook zeker niet onze Betiton ervaringen door te nemen.

Wed nu met de Betiton bonus

Als je graag zonder risico inzet, dan zit je goed bij Betiton. Hier krijg je namelijk een € 10 gratis weddenschap vanaf het moment dat je € 15 hebt rondgespeeld bij deze bookmaker. Behalve deze mooie freebet kun je nog vele andere acties en promoties vinden bij Betiton dus we raden je zeker aan om je nog voor het einde van het jaar aan te melden. Dat kan via de link hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.