Het nieuwe Premier League seizoen gaat beginnen met boosted odds!

Geert Beukers
25.07.2019

Ieder seizoen is het spannend in de vaak genoemde meest competitieve competitie ter wereld, de Premier League. Dit seizoen zijn de verwachtingen hoog na een zenuwslopend, recordbrekend seizoen waar Manchester City zich landskampioen mocht noemen. Liverpool won ook de Champions League en behaalde een record in punten voor de 2e plaats. We zetten de beste Premier League odds boosts van NetBet even op een rij voor jou!

Voorbeschouwing Premier League met odds en favorieten

Het is de eerste competitie die weer van start gaat van de grote Europese competities op 9 augustus. De eerste speeldag van de 38 wedstrijden per voetbalseizoen. We zochten dan ook snel even wat Premier League promoties voor jou op bij de beste bookmakers. Vandaag schijnen we licht op de Netboosts van NetBet waar je veel verhoogde quoteringen Premier League vindt.

Menu linksboven naar de NetBet NetBoost

Teams die dit jaar deelnemen aan de Champions League

Manchester City is als Premier League winnaar gekroond op de laatste speeldag en was het hele seizoen de favoriet. Liverpool de grote concurrent had met een record aantal punten op de 2e plaats maar 1 punt achter op Man City. Eerste achtervolger op de derde plaats Chelsea stond maar liefst 25 punten achter Liverpool. Met de Tottenham Hotspurs die maar 1 puntje misten voor de 3e plek te behalen. Deze teams spelen dus allen de Champions League dit seizoen.

Top vier outright Premier League promo

Met een van de grootste clubs in geschiedenis en fanbase in de wereld is Manchester United een opvallende naam die ontbreekt. Zonder Eden Hazard en met een nieuwe coach in Frank Lampard wordt het ook afwachten voor Chelsea. The Blues en Manchester United hebben beide boosted odds om in de Champions League kwalificatie plaatsen te eindigen dit seizoen. Manchester United heeft de grootste verhoging van 1.83 naar 2.4 terwijl Chelsea ook omhoog is gegaan van 2.0 naar 2.4 bij de Nederlandse Bookmakers.

Verhoogde quoteringen Premier League 2019/2020

Teams die dit jaar deelnemen aan de Europa League

Arsenal mist weer een jaar in de topcompetitie van Europa, maar mag wel deelnemen aan de Europa League. Manchester United zit goed met spelers als Paul Pogba en David de Gea die zichzelf ook willen bewijzen op het 2e Europese podium. En de grote verrassing op de 7e plek zijn de Wolverhampton Wanderers. Deze mogen laten zien of ze ook Europa kunnen beklimmen na zich direct voor de Europa League te kunnen plaatsen na een 6 jaar ontbreken van de Premier League.

Teams die afgelopen jaar zijn gepromoveerd

Sheffield United is geen onbekende naam in de premier league en heeft afgelopen seizoen uitstekend gepresteerd. Een naam die afgelopen jaar ter verrassing van sommigen ook ontbrak is Aston Villa.  Het 6e historisch meest succesvolle team van Engeland heeft ook verhoogde quoteringen van 5.0 naar 7.0 om meer dan 50.5 Premier League doelpunten te scoren. Norwich City mag dit jaar ook op het hoogste Engelse niveau spelen. Kortweg, als je gunstig wil wedden op de Premier League dan kan je veel boosted odds vinden bij NetBet!

Buiten de geweldige quoteringen en regelmatige verhoogde quoteringen heeft NetBet ook nog een welkomstbonus. Via onze link kan je de exclusieve NetBet Bonus van 50% tot € 200 ontvangen! Je krijgt trouwens 90 dagen tijd om deze bonus rond te spelen, wat wel prima is.

Natuurlijk veranderen de NetBet NetBoost odds het gehele seizoen, dus kijk af en toe eens terug voor een update. We wensen je alvast veel succes met je Premier League gokken avontuur!

 

Over de auteur