Deze zondag wedden op de Champions League finale!

Erik de Kort
21.08.2020

Zondagavond weten we dan eindelijk welke club de Cup met de grote oren de lucht in zal tillen. De beste van Frankrijk tegen de beste uit Duitsland! Je kan nu wedden op PSG – Bayern München.

Bayern de grote favoriet?

Bayern werd voor het laatst gekroond tot kampioen van Europa in 2013, toen ze in het Wembley Stadium die andere Bundesliga-ploeg Borussia Dortmund versloegen. Misschien is geen enkel team zo dominant geweest als Bayern dit seizoen. In ieder geval liet Bayern het er bijzonder makkelijk uitzien, sinds de knock-outrondes twee weken geleden werden hervat. Barça vernederen met 8-2. Lyon verslaan zonder tegengoal, geen enkele tegenstander had echt een kans om Bayern te verslaan.

Bayern wist notabene in de achtste, kwart en halve finales in totaal maar liefst 15 keer te scoren. Omdat ook PSG de nodige vedettes in de aanval heeft staan, kan dit wel eens een hele aantrekkelijke en doelpuntrijke finale worden. De bookmakers online zijn er klaar voor en bieden nu goede noteringen en verschillende bonussen. Wij gaan eerst eens kijken naar Paris Saint-Germain en zullen daarna over de odds en Speedybet bonus gaan.

De Champions League titel eindelijk binnen handbereik voor PSG

Niet alleen won PSG nooit de Champions League of de oude Europa Cup, sinds de opleving van het Franse superteam waren ook de halve finale van deze Europese competities nog nooit behaald. In de halve finale afgelopen dinsdag werd RB Leipzig uitgeschakeld en dus zien we PSG eindelijk in de finale van de Champions League.

Na jaren van investeren kunnen de eigenaren van PSG zich dan toch opmaken voor misschien wel de grootste triomf van de club ooit. Het is nooit een geheim geweest dat de Champions League winnen bovenaan het verlanglijstje van Qatar Sports Investment, de steenrijke eigenaren van PSG, stond. Zorgen de vele miljarden die in PSG zijn gestoken nu eindelijk voor ultieme vreugde in Parijs en Qatar? Laten we eens kijken naar de noteringen bij de bookmakers. Dat Bayern Barcelona zo vernederde zit natuurlijk ook bij de wedkantorern nog vers in het geheugen, we verwachten daarom ook niet dat PSG favoriet is om de Champions League finale te winnen.

 

De odds bij de CHampions League finale

©Speedybet

De speciale odds bij de Champions League finale 2020

Inderdaad, we zien dat Bayern München na de extreem goede reeks deze maand favoriet is bij Speedybet. Beide ploegen hebben vrij hoge odds en daarom is het lekker wedden op deze finale. Voor wedden op Bayern krijg je nu 2.05. € 10 inzetten kan je dus € 20,50 opleveren (€ 10,50 winst). Voor PSG liggen de odds wat hoger, hier pak je dus meer winst op. We zien bij Speedybet We zien bij Speedybet 3.20 voor de Parijzenaren. Met dezelfde € 10 win je hiermee €32,00 en pak je dus €22,00 winst.  Een gelijkspel na 90 minuten staat overigens op 4.15.

We gaven het al even aan maar er staat ook nog een mooie bonus op je te wachten bij Speedybet. Je leest alles over de bonus en deze bookmaker in onze Speedybet review. We kunnen je wel alvast vertellen dat je eerste storting vanaf € 20 wordt verdubbeld met een 100% welkomstbonus tot maar liefst € 200! Zo verdubbel je jouw eerste storting en kun je dus twee keer zoveel inzetten. Dat komt goed uit bij deze Champions League finale toch?