Wedden op PSG – Brugge met 20% winstverhoging promo!

Erik de Kort
05.11.2019

De return match tegen PSG staat op het programma voor Club Brugge. Wat kan Brugge voor elkaar krijgen na de 5-0 nederlaag in eigen huis? Mag Brugge hopen op een punt?

De koploper tegen de nummer drie in groep A

Met 9 op 9 doet PSG het zeer goed. Alle drie de wedstrijden werden gewonnen en de Parijzenaren zijn al zeker van de volgende ronde. Brugge staat derde met een punt voorsprong op Galatasary. Et verschil met nummer twee Real Madrid is 2 punten. Het ligt dicht op elkaar in deze poule en vandaar dat elke wedstrijd zeer belangrijk is voor Club. Het liefst zou het punten pakken tegen PSG maar hoe reëel is die kans volgens de beste bookmakers?

De vorm van beide teams

In de competitie staat Club Brugge ruim aan kop met zes puntenlos van Standard en zelfs een wedstrijd minder gepeeld. In dertien matchen werd er 32 keer gescoord en kreeg het slecht 4 goals tegen. Aan deze statistieken is al te zien dat Brugge verdiend op kop staat. Topscorer van Blauw-Zwart is Hans Vanaken. De aanvallend middenvelder gooit hoge ogen dit seizoen en wordt inmiddels in verband gebracht met grote Europese clubs. Heeft Vanaken het ook deze match op zijn heupen en kan hij PSG wellicht pijn doen?

Paris Saint-Germain staat eveneens ruim op kop in de eigen competitie. Het gat met Angers is inmiddels 7 punten. De voorbereiding op de wedstrijd liep niet helemaal soepel. De competitie tegen Dijon werd met 2-1 verloren afgelopen vrijdag. Kylian Mbappé, de topscorer van de Fransen, zette PSG nog op voorsprong maar uiteindelijk moest de club van Thomas Tuchel toch een nederlaag verwerken. PSG kon de nederlaag hebben maar had ongetwijfeld heel graag drie punten gepakt als voorbereiding op het Champions League treffen tegen Brugge. Heeft deze nederlaag invloed op de odds bij de voetbal gokken sites? We gaan het gelijk bekijken!

odds PSG brugge unibet bonus

© Unibet

Wat verwachten de bookmakers van deze match?

Brugge is de underdog voor dit duel. De thuiswedstrijd tegen PSG zal ongetwijfeld nog in het hoofd bij de bookmakers zitten. Bij Unibet zien we dat je maar liefst 18 keer in je inleg krijgt als je inzet op Brugge. Daarentegen zijn de odds richting het minimale voor winst van PSG. 1.18 zijn de odds nu voor winst van de club uit Parijs. Een gelijkspel tussen beide teams wordt goed betaald. De odds voor het delen van de punten na 90 minuten staan op 8.25. De bookmakers gaan dus uit van een nederlaag voor Brugge. Zoals we al hebben aangekondigd, naast onze Unibet review nog een extra promotie voor deze wedstrijd.

20% extra winst bij deze wedstrijd tussen PSG en Club Brugge!

Unibet zet deze wedstrijd in de spotlight! Omdat Unibet zowel sponsor is van Club Brugge als van Paris SG, kan je nu 20% extra winst pakken! Het enige dat je hoeft te doen is inzetten op deze wedstrijd, dit kan live of als pre-match. JE activeert de winstverhoging op je wedformulier en plaatst je weddenschappen. Als je de weddenschap wint krijg je 20% extra. Zo gemakkelijk is het!  Mis deze wedstrijd en aantrekkelijke promotie niet en klik op de link om direct naar Unibet door te gaan!