Kan PSV na twee wedstrijden weer winnen? Wedden op PSV-AZ

Erik de Kort
26.10.2019

AZ staat op de vierde plek in de Eredivisie en pakte uit in de Europa League. PSV verloor vorige week van Utrecht. Kan AZ het PSV lastig maken in eigen huis?

AZ haalt uit in de Europa League en scoort maar liefst zes keer

Het was een mooie avond donderdag voor iedereen die AZ liefheeft. De Alkmaarders onder leiding van Arne Slot wonnen met maar liefst 6-0 tegen Astana uit Kazachstan. Een goede generale repetitie voor AZ dus dat zondag afreist naar Eindhoven voor het duel met PSV.  De overwinning van Az kwam na het verlies tegen Heerenveen. De jongelingen van AZ hadden geen enkele moeite met Astana en de goals werden gemaakt door Koopmeiners (2x penalty) Boadu, Stengs, Sugavara en Oussama Idrissi. Bij rust stond het 2-0 voor AZ. Na de rust vielen er dus nog 4 goals. Of AZ meer moeite gaat hebben tegen nummer 2 PSV bekijken we zo bij de beste bookmakers.

Zit PSV in een crisis? Twee wedstrijden op rij zonder zelfs te scoren

Tegen FC Utrecht pakte PSV twee rode kaarten. Zowel Jorrit Hendrix als Nick Viergever moesten het veld verlaten en zijn er dus ook niet bij tegen AZ. De getalenteerde aanvallers uit Eindhoven kwamen er tegen Utrecht niet aan te pas. Ook in de Europa League wedstrijd tegen LASK Linz wist de ploeg van Mark van Bommel niet te scoren. Natuurlijk kan een wedstrijd tegen Utrecht wel eens worden verloren. Het is vooral de manier waarop dat pijn doet bij de fans. Eindigen met negen man en zonder doelpunten komt hard aan.

Krijgt Mark van Bommel zijn team weer op de rit en wie gaat Hendrix en Viergever vervangen aan Eindhovense zijde. Als PSV de achtervolging op Ajax wilt inzetten is het dus verplicht te winnen van AZ op zondag. We pakken gelijk de odds er bij van de bet sites Nederland om te zien wat de bookmakers verwachten.

PSV AZ gokken

© Betfirst

PSV- AZ Alkmaar volgens de bookmakers

De wedstrijd tussen de nummer twee en nummer vier van de Eredivisie is een hele belangrijke, Als PSV opnieuw punten verspeeld dan wordt de achterstand op Ajax groter. AZ daarentegen doet goede zaken als het kan winnen van PSV. Het kan dan op gelijke hoogte komen met de Eindhovenaren.

Bij Betfirst zien we dat er gerekend wordt op een overwinning van PSV. Hier krijg je namelijk 1.83 voor. Bij een gelijkspel zie je 3.60 keer je inleg terug. De kans op een Alkmaarse overwinning wordt klein gerekend. Met odds van 4.30 is AZ zeker de underdog voor deze wedstrijd. De wedstrijd tussen PSV en AZ wordt gespeeld voordat de klassieker op het programma staat. Een spannend weekend dus in de Eredivisie.

Wil jij graag inzetten op deze en andere wedstrijden uit de Eredivisie? Vanwege onze positieve Betfirst ervaringen raden we je zeker aan dit bij hen te doen. Via de link hieronder kom je direct bij Betfirst uit.