Plaatsen Charleroi, PSV en Willem 2 zich voor de Europa League Play-offs?

Jeroen van den Berg
23.09.2020

Een bomvolle Europa League avond waarin we zowel Charleroi. PSV en Willem 2 zien strijden om de Europa League Play-offs te behalen. Wij hebben de beste odds voor je gevonden!

De eerste wedstrijd voor Charleroi

Hoewel Charleroi pas net instroomt in de derde ronde van de Europa League kwalificatie, heeft Partizan er al twee wedstrijden op zitten. Partizan wist het Letse RFS en Sf. Georghe uit Moldavië uit te schakelen in de eerste twee rondes. Dit is de eerste keer dat Charleroi en Partizan elkaar tegenkomen. Charleroi kon zich geen betere start van het seizoen bedenken. Alle zes de competitiewedstrijden werden gewonnen en met een perfecte reeks staan ze dan ook bovenaan in de Jupiler League.

Partizan won afgelopen weekend maar had tegen Sf. Georghe een verlenging nodig om door te gaan. Het kwam niet tot scoren maar de kracht bij Partizan ligt echter in de verdediging. Vier van de laatste vijf wedstrijden kreeg het geen enkele tegengoal. De bookmakers Nederland geven de voorkeur aan Charleroi met 1.93 voor een overwinning tegenover 4.10 voor de ploeg uit Servië.

 

PSV op bezoek bij het onbekende Mura

We hebben even goed in de archieven moeten zoeken naar wat informatie over Mura. Veel meer dan dat het een ploeg is dat uitkomt in de Sloveense competitie wisten we namelijk niet. Mura is ongeslagen in de laatste zes wedstrijden. De laatste vier thuiswedstrijden wonnen de Slovenen zonder ook maar een tegengoal te hoeven verwerken. PSV weet in de Eredivisie nog niet echt te overtuigen en had tegen Emmen zaterdag extra tijd nodig om de winnende treffer te maken. Maximilliano Romero maakte de winnende goal in de 94e minuut. Voor PSV is dit de eerste wedstrijd in de Europa League kwalificatie maar we verwachten toch wel dat we een verschil in kwaliteit gaan zien tegen de Slovenen.

 

goede odds bij Mura tegen PSV

© Wallacebet

We zetten in op een overwinning van PSV en krijgen hier 1.37 voor. Voor wedden op MS Mura krijg je 8.60 terwijl een gelijkspel 4.50 geeft. Deze odds zie je terug bij Wallacebet waar ook de Wallacebet bonus zeker de moeite waard is. Jouw eerste storting bij deze bookmaker wordt verdubbeld als je tussen de € 20 en € 120 stort. Vergeet hiervoor niet de bonuscode SBOOKX6W te gebruiken.

Willem 2 met vertrouwen tegen Rangers

Willem 2 is niet de enige ploeg die met 5-0 won in de vorige kwalificatieronde. Rangers, de ploeg van Steven Gerrard deed exact hetzelfde. De Schotten doen het bijzonder goed in de eigen competitie. Van de acht wedstrijden die het seizoen rijk is, werden er zes gewonnen en twee gelijk gespeeld. Rangers staat dan ook bovenaan. Willem 2 staat na een nederlaag en een gelijkspel achtste in de Eredivisie. Zondag werd er met 4-0 gewonnen van Heracles maar de eerste wedstrijd van het seizoen werd verloren van Heerenveen. Opmerkelijk bij Willem 2 is het aantal goals dat gemaakt werd. In twee wedstrijden negen doelpunten laat toch wel zien waar de ploeg van Adrie Koster toe in staat is.

Toch is Willem 2 tegen het grote Rangers niet de favoriet. Je krijgt 3.65 als je gokt op Nederlands succes, dit is het dubbele van wat je krijgt voor winst van Rangers. De odds staan hiervoor op 1.83. Een gelijkspel staat op vier keer je inzet. De bookmakers van Wallacebet denken dus dat Rangers een maatje te groot is. Wat verwacht jij van deze wedstrijd? We raden je aan om in te zetten bij Wallacebet, met name vanwege de goede odds en mooie bonus. Wil je meer informatie lezen over deze bookmaker, lees dan onze Wallacebet ervaringen eens.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.