Voorbeschouwing en odds bij PSV – FC Twente op zaterdag 30 oktober

Erik de Kort
26.10.2021

Na de vernedering door Ajax is het tijd voor PSV Eindhoven om de draad weer op te pakken. Tegen FC Twente dienen er weer punten gepakt te worden om Ajax niet te ver te laten uitlopen. Wint PSV van Twente?

Herstelt PSV zich op zaterdag?

Na de 5-0 nederlaag tegen Ajax staat PSV op vier punten achterstand van de Amsterdammers. Tegelijkertijd is ook de voorsprong op andere clubs aan het slinken. Zo staan Utrecht en Feyenoord op respectievelijk een en twee punten achter. De voorsprong van PSV Eindoven op de subtop is dus als sneeuw voor de zon verdwenen. Na Feyenoord komt ook Willem II kijken met slechts drie punten achterstand. Natuurlijk miste PSV wat spelers, maar behalve de beginfase kwamen de Eindhovenaren amper in de plannen van de Amsterdammers voor. Niets leek te lukken in Amsterdam.

Nu is het zaak voor PSV om de draad op te pikken. Van de drie laatste wedstrijden wist PSV er slechts een te winnen. Twee keer werd het gelijkspel. Dat zijn nog geen statistieken die hoop geven. Er zijn “slechts” acht verliespunten dit seizoen, dat lijkt op zich nog wel mee te vallen. Toch moet PSV ook de krachten verdelen. Volgende week neemt PSV het namelijk ook op tegen Monaco in de Europa League. Zetten de beste bookmakers Nederland PSV op de favorietenrol? Dat zien we zometeen als we de odds en Betcity bonus erbij pakken.

FC Twente kent een mindere periode

Het seizoen van FC Twente begon redelijk. De laatste weken gaat het echter wat minder. Zo zie je dat er de laatste drie weken niet meer is gewonnen. FC Twente verloor met 1-2 van NEC. Daarvoor werd het twee keer 1-1 gelijk. Voor deze wedstrijden was FC Twente echter bezig aan een geweldige reeks. Toen werd er gewonnen van Utrecht, Vitesse, AZ en Heerenveen.

Toch is de laatste wedstrijd waarin FC Twente geen tegengoal al ruim anderhalve maand geleden. Elk van de laatste zes wedstrijden diende Twente minimaal een tegengoal te incasseren. FC Twente staat nu op de zevende plaats en speelt voor de wedstrijd eerst nog in de beker tegen de amateurs tegen O.S.S. ‘20. De ploeg uit Enschede kan bij een overwinning twee plaatsen winnen. Echter kan de club wel vier plekken zakken bij een verlies tegen PSV. Er staat dus een hoop op het spel op zaterdagmiddag. We gaan snel kijken naar de odds bij deze wedstrijd. 

PSv favoriet tegen FC Twente 30-10-2021

© Betcity

De beste odds bij PSV – FC Twente

Wedden op PSV Eindhoven tegen FC Twente doe je nu met de beste odds en een mooie Freebet bij Betcity. Daar zie je ook gelijk dat PSV de uitgesproken favoriet is. Zo staan de odds van PSV op 1.33 en krijg je voor FC Twente 9.25. Als beide ploegen niet verder komen dan een gelijkspel, krijg je hier 5.70.  De grote vraag is dan ook hoe groot de klap is die PSV moet verwerken. Zit er een kans in voor FC Twente? Een gelijkspel staat op 5.70.  Let goed op want betcity biedt ook vaak een special bet aan. Zo vind je vaak boosted odds op de promotiepagina van Betcity. Je leest er alles over in onze Betcity review. Je direct aanmelden om met deze odds te wedden, doe je door op de knop hieronder te klikken.