De beste odds bij PSV – FC Groningen op zaterdag 28 augustus

Jeroen van den Berg
25.08.2021

PSV is samen met Feyenoord medekoploper in de lijst van de Eredivisie. Zaterdag wordt er tegen het lastige Groningen gespeeld, daags na de teleurstelling van het mislopen van de Champions League.

Kan PSV zich opladen na het uiteenspatten van de Champions League droom?

Op dinsdagavond had het moeten gebeuren. Na de 2-1 nederlaag tegen Benfica ontmoette PSV de tegenstander in het eigen Philips Stadion voor de tweede keer in een week. Het doel was om de groepsfase van het Kampioenenbal te bereiken. De 2-1 nederlaag die opgelopen werd in Portugal, kon niet worden weggewerkt tegen Benfica dat ruim een uur met slechts tien man op het veld stond. Na negentig minuten stond de brilstand op het scorebord en heeft Benfica  een startbewijs in de Champions League, PSV komt uit in de Europa League dit seizoen.

De grote vraag is hoe PSV over deze klap heen komt. Doen ze dat direct om thuis Groningen te trakteren op een dikke nederlaag? In de competitie staat PSV na twee wedstrijden al op zes goals.voor en slechts een tegen. Omdat Feyenoord een dag later tegen FC Utrecht speelt, kan het zomaar eens voorkomen dat PSV dit weekend alleen aan kop gaat. Zijn de Eindhovenaren automatisch favoriet bij de beste bookmakers? Dat lees je zo als we de odds bespreken.

Groningen op de zesde plek na overwinning en gelijkspel.

Groningen staat op een nette zesde plek en zal ongetwijfeld nog wat plekjes willen stijgen. Het seizoen is nog jong, maar wie zegt dat het niet kan? De eerste wedstrijd was tegen Cambuur en die ging direct gewonnen. In de slotseconden van de blessuretijd pakte Groningen de drie punten door een goal van Jorgen Strand Larsen. 

Tegen Utrecht kwam Grunn echter niet verder dan een bloedeloos gelijkspel en werden de eerste twee punten van het seizoen verloren. Nu zal Groningen ongetwijfeld op zoek gaan naar drie punten in Eindhoven. De vorige twee wedstrijden won PSV en wat dat betreft spreken de statistieken dus in het nadeel van de Trots van het Noorden. Wat zijn de kansen aanstaande zaterdag? Er zijn wel wat geblesseerden waar oefenmeester Jordy Buijs geen beroep op kan doen. Het wordt puzzelen zonder Paulos Abraham, Radinio Balker en Romano Postema. Heeft Groningen een kans of kunnen ze beter in het noorden van het land blijven? Je ziet het hieronder als we de Ladbrokes odds erbij pakken. Wist je overigens dat je ook een uitgebreide Ladbrokes review bestaat van deze bookmaker?

 

PSV favoriet tegen groningen 28-08-2021

©Ladbrokes

Wat zijn de odds bij PSV – Groningen?

De bookmakers Nederland zijn momenteel niet exact bereikbaar, zoals we wel weten. We wachten af op de nieuwe kansspelwetgeving, op 1 oktober zal deze ingaan. Van de Belgische bookmakers  is het Ladbrokes waar je de hoogste odds vindt. Hier zie je dat PSV de grote favoriet is. De odds van 1.30 voor winst van PSV tegenover de 8.25 voor een overwinningen van Groningen zeggen genoeg. Een gelijkspel levert je 5.25 op en lijkt er dus ook niet echt in te zetten. Tenzij PSV slapeloze nachten gehad heeft en amper vooruit komt op het veld, lijkt een overwinning van Groningen er dus helaas niet in te zitten.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.