Krijgt Van Bommel PSV weer aan het winnen? Wedden op PSV – Heerenveen

Jeroen van den Berg
21.11.2019

Op zondag staat voor PSV de thuiswedstrijd tegen Heerenveen op het programma. Pakt PSV sinds zes wedstrijden weer eens een overwinning of wordt de crisis in Eindhoven nog groter?

Heerenveen kan op gelijke hoogte komen met PSV

Het is erg spannend in de Eredivisie. PSV dat derde staat heeft slechts een voorsprong van drie punten op de nummer acht Heerenveen. Met  deze rechtstreekse confrontatie kan Heerenveen dus zo maar op gelijke hoogte komen met de Eindhovenaren. Na de 4-1 nederlaag tegen Ajax op 14 september heeft Heerenveen elke wedstrijd minimaal een punt gepakt. De Friezen zijn dus al twee maanden ongeslagen en zullen die reeks ongetwijfeld voortzetten.

Met een gevaarlijke voorhoede waarbij Ejuke en Odgaard de verrassingen van het seizoen zijn kan dit Heerenveen het PSV zeer lastig maken. De club uit Heerenveen doet het vaak goed tegen PSV. De laatste vier confrontaties werd er twee maal gelijk gespeeld, een keer gewonnen door de Friezen en won PSV een keer. Of Heerenveen nu ook weer goede zaken kan doen tegen PSV zien we op zondag. De odds die we dit keer hebben gevonden zijn het hoogste van de voetbal gokken sites.

Heeft de interlandperiode rust gegeven bij PSV?

Er is nogal wat onrust bij PSV. De laatste zes wedstrijden werd er niet meer gewonnen. Er werden vier wedstrijden verloren en twee gelijk gespeeld. Hierdoor heeft PSV slechts 2 op 12 punten gepakt en voor een topclub als PSV is dit natuurlijk dramatisch. Er heerst nogal wat onvrede bij de Eindhovense supporters.

Tijd voor verandering dus. De fans hebben aangegeven Van Bommel liever kwijt dan rijk te zijn maar voorlopig zien we de hoofdtrainer nog steeds langs de lijn bij PSV. Van Bommel kan zich geen misstap veroorloven en is dus verplicht een overwinning te boeken tegen Heerenveen. Voordat we de odds van de bookmakers bespreken, bevestigen we je nog dat er ook een fantastische bonus van een de ideal bookmakers voor je klaar staat. Hier spreken we zo uitgebreid verder over. 

 

odds psv heerenveen

©Svenbet

De odds voor PSV – Heerenveen

Er staat een hoop op het spel voor PSV. Het kan geen punten meer verspelen en dat net nu het speelt tegen Heerenveen dat vaak punten weet af te snoepen. Het wordt dus een interessante wedstrijd waarbij de winnaar niet op voorhand te bepalen is. We pakken de odds er gelijk bij.

Bij Svenbet zien we dat PSV toch wel de grote favoriet is voor deze wedstrijd. Winst van de Eindhovenaren staat op 1.44 terwijl een Friese winst op 6.50 staat momenteel. Als de teams net als eerder dit  gelijk spelen krijg je hier 4.50 voor. Als je niet verwacht dat PSV deze wedstrijd wint kun je zeker goed verdienen met Svenbet!

De Svenbet bonus bij deze wedstrijd

Buiten de hoge odds pak je bij Svenbet gelijk een 100% bonus tot € 125 als nieuwe speler. Er zijn wekelijkse odds boosts en er is een zeer groot wedaanbod. Wil je meer info over Svenbet lees dan eens op onze Svenbet review Via de link hieronder pak je direct je mooie bonus mee.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.