Titelstrijd Eredivisie: PSV – Heracles en De Graafschap – Ajax

andre
26.04.2019

In Nederland is de strijd om de titel bijzonder spannend. Na 32 speeldagen vinden we Ajax en PSV allebei op 80 punten. Enig verschil – het doelpuntensaldo is in voordeel van Ajax. Beide ploegen verkeren in een uitstekende vorm. Ajax remonteerde PSV zelfs met 15 op 15 uit de laatste 5 wedstrijden. Ook PSV deed het bijzonder goed, maar de 2 verloren punten op 15 zouden wel eens duur te komen staan. Ook bij bookmaker b-Bets, een van de populaire goksites voetbal, is de titelstrijd in de Eredivisie best spannend. En daarnaast is er ook nog een fantastische bonus van 100% van je eerste storting tot € 100.

Voorbeschouwing PSV – Heracles en De Graafschap – Ajax

Op papier heeft PSV de sterkere tegenstander. Heracles staat op plaats 6 en is op weg naar de Play-Offs van de Europa League. De laatste weken loopt het echter niet meer zo goed. Na een 6 op 15 is de vraag, of de vorm sterk genoeg is om tegen PSV punten te halen. PSV heeft dan ook nog eens het thuisvoordeel in deze wedstrijd.
Naast de grote voetbalcompetities is er ook de Eredivisie bij b-Bets
Ajax speelt met de Graafschap tegen een op papier mindere tegenstander. Echter is het belangrijk te weten, dat deze ploeg nog volop in de degradatiestrijd zit. 3 extra punten zouden belangrijk zijn, veel motivatie geven en misschien bijdragen tot nog 1 seizoen in de Eredivisie. Een wedstrijd om de dood of de gladiolen dus voor De Graafschap. Door het betere doelsaldo heeft Ajax een klein voordeel tegenover PSV. Bij de bookmaker b-Bets is dit echter een groot voordeel. Zo wordt de titel voor Ajax aangeboden met odds van 1.25. Wint PSV de Eredivisie, dan ontvang je 3.60 keer je inzet.

Pak tot € 100 voor je storting: De 100% bonus bij b-Bets

En niet alleen de odds bij de bookmaker zijn een groot pluspunt in onze b-Bets ervaringen. Voor je eerste storting wacht er ook nog een attractieve welkomstbonus. 100% tot € 100 van je eerste storting ontvang je als b-Bets bonus. Via onze button kun je doorgaan naar de site van de bookmaker. Rechts boven kun je een account voor sportweddenschappen registreren. Hierna stort je minstens € 20 in je account. Daarvoor ontvang je dan 100% van je storting als bonus. Maximaal kun je zo € 100 bij de aanbieder pakken.

Belangrijk – deze bookmaker laat je niet wedden met iDeal. Echter kun je storten via bijvoorbeeld Skrill, Neteller, Bancontact of Visa/Mastercard. Na je storting moet je nog voldoen aan de voorwaarden van b-Bets. Je bonus moet 8 keer worden ingezet tegen een minimale quotering van 1.80. Hierbij moeten je weddenschappen worden geplaatst op 3 of meer uitkomsten. Om de bonus vrij te spelen heb je 30 dagen tijd. Stort dus nu in je b-Bets account en pak de bonus van de bookmaker. Voldoe aan de voorwaarden en zet dan in op de titelstrijd in de Eredivisie tussen Ajax en PSV!

Over de auteur