PSV trapt het voetbalweekend af tegen Vitesse

Erik de Kort
19.11.2021

Voor de interlandbreak kwam PSV op gelijke hoogte met Ajax en nu is het doel natuurlijk om de Amsterdammers voorbij te gaan. Toch mag je Vitesse nooit onderschatten. WIe is de favoriet bij de bookmakers?

PSV op gelijke hoogte met Ajax

Nadat de Eindhovenaren met 5-0 verloren van Ajax in de Johan Cruijff Arena, leek het er eigenlijk wel op dat de kampioen van de Eredivisie bekend was. Echter gingen PSV en coach Roger Schmidt niet bij de pakken neer zitten. De wedstrijden erna werden gewonnen. Eerst pakte PSV uit tegen FC Twente al drie punten door met 5-2 te winnen, vervolgens werd Fortuna Sittard met 1-4 verslagen en staan de Eindhovenaren alweer op hetzelfde puntenaantal als de ploeg uit Amsterdam. Schmidt lijkt niet om Bruma en Doan lijken allebei in de basis opstelling te staan nadat ze tegen Fortuna uitblonken.

Wel is er blessurenieuws bij PSV. Eran Zahavi is geblesseerd geraakt tijdens de interlandweek en kan niet meespelen tegen Vitesse op zaterdag, De vorige keer wist PSV met 3-1 van Vitesse maar de keer ervoor werd het 2-1 voor VItesse in de Gelredome. Net als PSV won Vitesse vier van de vijf wedstrijden. Beide clubs lijken dus aan elkaar gewaagd. Voor PSV is er maar een manier om de druk er bij Ajax op te houden. Dat is door van Vitesse te winnen. We verwachten wel dat de beste bookmakers Nederland daar van uitgaan. Voor we naar de odds kijken, is het eerst tijd om het laatste nieuws van Vitesse erbij te pakken.

Vitesse op de vijfde plek

VItesse kende niet een al te beste start van het seizoen, maar is inmiddels opgeklommen naar de vijfde plek. Het heeft vijf punten minder dan koplopers Ajax en PSV maar klampt aan bij Utrecht en Feyenoord. Vitesse won met 2-1 van FC utrecht vlak voor de interlands begonnen. Goals Van Baden Frederiksen en Riechedly Bazoer maakten al in de eerste helft verschil. Daarvoor won Vitesse ook al van Heerenveen.Toen was het Lois Openda die met twee goals van grote waarde was voor de Arnhemmers. Het valt overigens op dat de laatste wedstrijden bij Vitesse de eindstand steeds met 1 doelpunt verschil was. 

Bij Vitesse is het enige twijfelgeval Daan Reiziger. Toch zou Vitesse genoeg kwaliteit moeten hebben om dat gat op te vangen. Bij Bet365 gaan we kijken naar de odds bij deze wedstrijd. Daarbij is er ook nog eens een Bet365 bonus die zeker de moeite waard is.

psv vitesse odds 20-11-2021

©BetcityBet365

De beste odds om te wedden op PSV – Vitesse

Bij Bet365 zie je dat PSV favoriet is om de wedstrijd te winnen. Dat zijn ze aan hun stand ook wel verplicht maar toch is Vitesse een geduchte tegenstander. Wedden op een overwinning van het thuisspelende PSV levert je bij deze bookmaker 1.40 op. Voor winst van Vitesse krijg je zelfs 7.00. Een gelijkspel staat ook nog op 5.00. Dat zijn prima odds om op in te zetten, maar ook de bonus is meer dan prima.  Dit is namelijk een wedkrediet tot € 100. Je leest er alles over in onze Bet365 review.