PSV Vitesse € 50 bij Mr Green

Gaston Dupont
02.11.2018

Door de verrassende nederlaag van PSV tegen RKC Waalwijk in de KNVB starten ze niet met het beste gevoel aan de wedstrijd tegen Vitesse.  Vitesse tankte vertrouwen tegen Heracles en plaatste zich dankzij een 0-2 overwinning voor de volgende ronde. Voor het onderling duel van zaterdag PSV tegen Vitesse, heeft Mr Green een fantastische promotie voor nieuwe Nederlandse wedders.

PSV Vitesse : voor een € 20 bet, krijg je € 50 Free

Deze actie van Mr Green is enkel geldig voor nieuwe wedders en kan je via de volgende manier in de wacht slepen. Er zijn verschillende manieren om geld te storten op je spelers account zoals de populaire manieren iDeal, MasterCard of Visa. Niet vergeten dat je minstens 20 euro dient te storten om deze 50 euro te krijgen. Je eerste geplaatste weddenschap dient minstens een 1.80 notering te hebben. Om de 2 x € 25 Free Bet te krijgen, speelt het geen rol of je bet winnend of verliezend was. Je ontvangt het altijd. Deze 2 Free Bets dien je dan in te zetten en dit binnen de 7 dagen, opnieuw op noteringen van minstens 1.80. Winst uit deze bets, worden cash uitbetaald en dit zonder verdere voorwaarden.

Pari Mr Green App

Vooruitblik PSV Vitesse

PSV heeft nog geen enkele wedstrijd verloren in de Nederlandse competitie en zelfs geen enkele keer gelijkgespeeld. Met dertig op dertig staan ze bovenaan, met vijf punten voorsprong op Ajax. Vitesse volgt op 15 punten afstand van PSV en voert de ruime middenmoot aan. De Beste Bookmakers merken ook op dat PSV heel vlot scoort en slechts weinig doelpunten binnenkrijgt. Ze hebben na 10 wedstrijden een doelpuntensaldo van + 34. Vitesse heeft slechts +4 als saldo. Mr Green Nederland heeft als notering 1.31 bij winst voor PSV, terwijl een gelijkspel op 5.80 staat. Als Vitesse voor de stunt kan zorgen, is er een quotering van 10.00 voorzien. Meer dan 2,5 doelpunten wordt ook maar op 1.41 genoteerd en meer dan 3,5 goals krijgt 2.08 als quoteringen. Waag je kans en schrijf je in bij Mr Green. Deze € 50 is sowieso van jou als je voor € 20 wedt.

Over de auteur