Risk Free inzetten op PSV – Vitesse

Jeroen van den Berg
14.09.2019

Na afwezigheid van een week keert de Eredivisie weer terug dit weekend. Op zaterdagavond wordt in Eindhoven PSV – Vitesse gespeeld. Een wedstrijd tussen de koploper (Vitesse) en nummer drie (PSV( Een kraker van jewelste dus met heel veel op het spel!

De top drie komt in actie op zaterdagavond

Behalve de nummers één en drie komt eerder op de avond ook Ajax (nummer 2) in actie. De hele top drie zou dus al zeer vroeg in het weekend door elkaar geschud kunnen worden. Zowel Ajax als PSV hebben vanwege de Europese kwalificatiewedstrijden een wedstrijd minder gespeeld dan de koploper Vitesse en hebben ook een punt achterstand. Als PSV kan winnen van Vitesse of op zijn minst gelijk speelt, kan Ajax, mits het eerder op de avond wint hiervan profteren en de koppositie overnemen. Vitesse is er dus bij gebaat PSV te bedwingen en zou met winst zelfs afstand kunnen nemen van de Eindhovenaren.

Zowel PSV als Vitesse tot dusverre ongeslagen

Beide teams hebben dit seizoen nog niet weten te verliezen. PSV speelde de openingswedstrijd van de competitie gelijk maar wist zich daarna te herpakken met drie overwinning op rij. Koploper Vitesse wisselt gelijke spelen af met overwinningen en heeft dus een wedstrijd meer gespeeld. Vitesse staat op elf punten uit vijf wedstrijden terwijl PSV op tien punten uit vier wedstrijden staat.

Qua doelpunten is er maar weinig verschil tussen de beide ploegen. Vitesse heeft een goal meer weten te maken en ook tegen gekregen. De club uit Arnhem heeft dus in 5 matches 10 goals voor en 4 tegen gekregen terwijl PSV in 4 wedstrijden 9 goals heeft gemaakt en er 3 tegen kreeg. Alleen Ajax doet het momenteel beter met 15 gemaakte doelpunten in 4 wedstrijden en 4 tegengoals.

We gaan er dus vanuit dat er in Eindhoven opnieuw gescoord zal worden aangezien beide clubs elke wedstrijd gescoord hebben. Volgens de bookmakers Nederland is PSV de favoriet deze wedstrijd en dat zal te maken hebben met onder andere het thuisvoordeel. We zullen de odds hieronder bespreken en leggen ook uit hoe je nu risk free kan inzetten op deze wedstrijd bij Svenbet.

Risico vrij inzetten op PSV Vitesse

© Svenbet

De odds voor PSV – Vitesse

PSV heeft dus het thuisvoordeel en heeft de laatste drie wedstrijden op rij gewonnen. Dat maakt de club uit de lichtstad dan ook favoriet voor deze wedstrijd. De odds voor winst van de ploeg van Mark van Bommel zijn 1.41 en die zijn beduidend lager dan de odds voor winst van Vitesse. Daar zie je namelijk 6.97 terug. Een gelijkspel komt uit op 4.57 en kan dus zeker interessant zijn om op in te zetten, Helemaal nu je met Svenbet behalve een stortingsbonus nu ook risk free kan inzetten op deze wedstrijd.

 

risk free bet svenbet

© Svenbet

Inzetten op PSV Vitesse zonder risico

De Svenbet promotie houdt in dat als jij een weddenschap plaatst op PSV -Vitesse en je deze niet wint , je een free bet krijgt ter waarde van je ingezette bedrag (gratis dus!) Het enige dat je hiervoor hoer te doen is minimaal € 30 storten en hiervan minimaal € 10 inzetten op odds boven de 1.60. Als je de bet verliest en he hebt aan deze voorwaarden voldaan krijg je de free bet dus direct toebedeeld. Voor meer informatie lees je gewoon onze Svenbet review of klik je op de link hieronder!

 

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.