€ 5 Cadeau voor Gokken op Feyenoord Zwolle & Ajax Sparta

Peter Groen
13.10.2017

Ajax en Feyenoord spelen dit weekend reeds op zaterdag tegen respectievelijk Sparta en Zwolle. Jij hebt nu de kans om een van beide duels aan te grijpen om € 5 gratis wedtegoed in te zetten zonder storting. Door een exclusieve samenwerking met bookmaker b-Bets kun je via onze website namelijk € 5 gratis ontvangen. Hoe dit kan en wat er nog meer op jou te wachten staat bij b-Bets vind je terug in dit artikel.

Hoe krijg ik € 5 cadeau bij b-Bets?

  • Klik op een van de b-Bets buttons in dit artikel en meld je aan.
  • Binnen uiterlijk 24 uur ontvang je € 5 gratis bonus in je account.
  • Zet binnen 30 dagen voor € 80 in op quoteringen van 1.80 of hoger.
  • Profiteer hierna van een maximale netto winst ter waarde van € 50!

Pak aanvullend € 100 stortingsbonus!

Naast bovenstaande gratis wedden zonder storting actie krijg je bij b-Bets de kans om van nog een andere promotie te profiteren. Namelijk een 100% bonus tot € 100 op je eerste storting! Nadat je binnen 30 dagen je stortings- en bonusbedrag 8x inzet op quoteringen van 1.80 of hoger is je bonus vrijgespeeld. Je kunt telkens kiezen uit wedstrijden met 3 of meer uitkomsten. wedden met iDeal is mogelijk bij b-Bets en ook de overige condities laten b-Bets tot de prima voetbal gokken sites behoren.

Quoteringen beide duels

Naast Ajax – Sparta en Feyenoord – Zwolle heb je ook de mogelijkheid om je € 5 gratis in te zetten op een ander duel naar keuze. Voor de geïnteresseerden in een van voorgenoemde duels bekijken we echter alvast even de quoteringen. Ajax is favoriet met een quotering van 1.12 tegen Sparta. Gelijkspel levert een 8.40 quoteringen op winst Sparta maar liefst 20.00! Ook Feyenoord is als thuisploeg de favoriet met een van 1.36. Hier staat gelijkspel genoteerd aan 4.65 en winst van Zwolle aan 7.30. Uiteraard kun je ook andere selecties kiezen zoals handicaps, over / unders of correcte uitslagen. Vind dit en nog veel meer uit bij b-Bets en maak een geweldige start met € 5 cadeau zonder storting!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij b-Bets!
b-Bets Welkombonus

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *