Rangers vs Antwerp in de Europa League op donderdag 25 februari 2021

Jeroen van den Berg
24.02.2021

Na een geweldig spektakelstuk in Antwerpen waren het de Rangers die de drie punten pakten. Kan Antwerp voor een stunt zorgen in Glasgow en zich alsnog kwalificeren, na hun wedstrijd tegen de Rangers in de Europa League?

Rood en twee penalty’s tegen voor Antwerp

Op het puntje van onze stoel zaten we vorige week. Nadat Antwerp zeven minuten voor rust op achterstand kwam, kwamen ze terug en zelfs twee keer op voorsprong. Antwerp had minder balbezit en schoten dan de ploeg waar Steven Gerrard aan de leiding staat. De laatste tien minuten werd echter toch weer de overwinning uit handen gegeven. Daar was wel een rode kaart en nog een penalty voor nodig.

Het was uiteindelijk Borna Barisic die in de 90e minuut de laatste goal van de avond maakte door vanaf elf meter raak te schieten. Abdoulaye Seck was de pechvogel die in de 88e minuut rood pakte en Antwerp met tien man verder liet voetballen. Seck is dan ook vanzelfsprekend wegens zijn schorsing niet bij de returnmatch in Glasgow. Faris Haroun, Mbokani, Butez en Matheus zullen er ook niet bij zijn in Schotland. Van de bookmakers België hebben we Betway uitgekozen om je zo van de beste odds te voorzien. Lees ook onze Betway review voor meer informatie over deze interessante bookmaker.

Geeft Glasgow deze overwinning nog uit handen?

Toegegeven, het zat best mee aan de Schotse zijde in de eerste wedstrijd. Desalniettemin gingen er vier goals in namens de Schotten en dat betekent dan ook dat Anderlecht echt nog wel het nodige moet rechtzetten voor kwalificatie voor de kwartfinale zeker is. Rangers dat nog maar drie wedstrijden te spelen heeft tot het einde van het seizoen, is koploper van Schotland en kende slechts acht verliespunten uit dertig wedstrijden. Het puntentotaal van 82 op 90 is zeer indrukwekkend.

Het verschil met aartsrivaal Celtic van 18 punten is misschien nog wel indrukwekkender. Het wijst erop dat Steven Gerrard zijn zaakjes goed in orde heeft in Schotland. Een kwartfinale in de Europa League en misschien nog wel meer zal een mooie beloning zijn van een prima seizoen. Laten we dan ook eens kijken wat de bookmakers Nederland van deze partij in Glasgow verwachten.

rangers - royal Antwerp 25 februari 2021 odds

©Betway

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Er zijn natuurlijk verschillende manieren op deze wedstrijd te wedden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om in te zetten op welk team zich kwalificeert. Als je hier op Antwerpen inzet krijg je twaalf keer je inleg terug, Wedden op Rangers geeft je 1.02. De bookmakers lijken dus vrijwel zeker te zijn dat Antwerp uitgeschakeld is na de match op donderdag.

Wedden op de wedstrijd zelf kan ook. Je krijgt 1.45 voor wedden op Rangers als winnaar in de reguliere speeltijd en 6.50 voor Antwerp. Een gelijkspel wat betekent dat Anderlechts Europees avontuur stopt, staat op 4.75. Denk jij dat Antwerp een kans maakt in Schotland?

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.