€ 200 op Rangers Celtic

Gaston Dupont
28.12.2018

Morgenmiddag staat de topper in de Schotse competitie op het programma: de aartsrivalen Rangers en Celtic treffen elkaar om 13.30 om de strijd voor de eerste plaats. The Old firm levert elke keer spektakel op en wordt op het scherpst van de snee gespeeld. BetFirst geeft je een bonus van 100% tot € 200 voor nieuwe Belgische en Nederlandse klanten. Lees hieronder alle informatie over de wedstrijd Rangers vs Celtic en de bonus BetFIRST.

Schrijf je in en pak 100 % tot € 200 BetFIRST Bonus

Nieuwe wedders uit België en Nederland kunnen bij Betfirst genieten van een fantastische 100% tot € 200 Betfirst bonus. Klik hiervoor op de button en registreer je account. Als je daarna overgaat tot een storting, met bijvoorbeeld iDeal, Bancontact, Visa of Mastercard, zal je een bonus van 100% ontvangen. Je kan deze bonus niet onmiddellijk laten uitbetalen, want je dient dit eerst rond te spelen. Plaats daarom je bonus en storting, tweemaal in op weddenschappen met minimum noteringen van 1.40. Deze minimum odds zijn laag in vergelijking met andere Bookmakers Nederland. Voor dit alles krijg je dan ook 30 dagen de tijd.

Nu aanmelden via onderstaande button en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Bancontact, Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard of Paypal.
BetFIRST Welkomstbonus

Voorbeschouwing Rangers Celtic

Wat is het toch geweldig voor het Schotse voetbal dat Rangers weer in de hoogste afdeling speelt en een uitdager is voor Celtic. De Rangers staan momenteel tweede met 39 punten uit 20 wedstrijden, dit is op 3 punten van Celtic die weliswaar een wedstrijd minder heeft gespeeld. Van de 10 wedstrijden die Rangers thuis speelde, heeft het er een verloren. Van de tien uitwedstrijden die Celtic dit seizoen al gespeeld heeft, won het er slechts vier. Er zijn dus zeker kansen voor Rangers om de drie punten thuis te houden.

De mannen van Steven Gerrard krijgen van Betfirst Nederland een notering van 3.65 voor thuiswinst. Een gelijkspel krijgt de quotering van 3.45 en als Celtic wint, dan is er een odd van 2.05.