Wat zijn de odds bij Rapid Wien – KRC Genk?

Jeroen van den Berg
15.09.2021

Genk speelt de allereerste Europa League wedstrijd in Wenen tegen het plaatselijke Rapid. Trapt John van den Brom gelijk af met een overwinning? Hier vind je de verwachtingen en beste odds voor Rapid Wenen – Genk op donderdag 16 september.

Crisis bij Rapid Wien

Het gaat niet goed met Rapid. In de Oostenrijkse competitie staan “die Grünen” met 8 op 21 op de negende plek. Ver weg van koploper RB Salzburg dat alle zeven wedstrijden won. Sterker nog, Rapid Wien bevindt zich momenteel op de degradatie positie, samen met LASK Linz en clubs als WSG Tirol, Klagenfurt en stadgenoot Austria Wien. Dat klinkt misschien wat dramatischer dan dat het allemaal is, want de Oostenrijkse competitie wordt met 12 teams in tweeen gedeeld. De Top zes speelt de kampioens play-offs terwijl de laatste zes de degradatieronde spelen 

Vorig jaar werd Rapid Wien tweede achter Salzburg en daarom heeft de Weense ploeg de kwalificatieronde van de Europa League bereikt. Die wedstrijden gingen gewonnen, maar daarna ging het mis met de Oostenrijkse ploeg en werd er meer verloren dan gewonnen. Ook afgelopen weekend kwam Rapid niet verder dan een 1-2 nederlaag tegen Admira, een kleine ploeg uit Wenen dat veelal in de onderste regionen van de Oostenrijkse Bundesliga speelt. Geen goede voorbereiding voor Rapid Wien in Europa. Wat heeft dit voor invloed op de odds bij de beste bookmakers en hoe gunstig is deze crisis voor KRC Genk?

Genk doet het redelijk maar imponeert nog niet

NA een matige start, werd er een aantal keer op rij gewonnen door Genk. De euforie nam toe, er werden punten gepakt en de ploeg steeg op de ranglijst. Nu staat Genkt vijfde met 11 op 18. Afgelopen weekend werd er gelijkgespeeld tegen Union, de voormalig koploper en toch ook promovendus. Genk stond met 1-0 voor en speelde bovendien tegen slechts tien man. Het vertoonde spel zag er goed uit, maar Van den Brom legde te veel risico in het spel op zoek naar de 2-0. Daar profiteerde Union optimaal van en kwam dan ook op gelijke hoogte. 

De ploeg van Van den Brom wilt graag en zal tegen Rapid Wien direct met een overwinning willen starten. Wellicht dat de Nederlandse oefencoach dan iets zakelijker zal gaan spelen en in ieder geval geen voorsprong makkelijk uit zijn handen zal laten glippen. In de huidige vorm zal Genk Rapid Wien kunnen verslaan. KRC Genk heeft geen blessures en zal daarom met de beste opstelling kunnen beginnen. We pakken snel de noteringen van de bookmakers Belgie erbij zodat je gelijk kan wedden op deze Europa League match. Nederlanders kunnen kijken naar onze bookmakers Nederland pagina.

rapid wien genk europa league odds 16-09-2021

©Ladbrokes

De beste odds vind je bij Bingoal

Wedden op Rapid Wien – KRC Genk doe je met de beste odds en die vind je bij Ladbrokes. Hier zie je ondanks de vormcrisis van Rapid, dat de odds bij beide teams nagenoeg gelijk zijn. ZO krijg je hier 2.55 voor winst van Rapid en staan de noteringen voor een overwinning van Genk op 2.60. Een gelijkspel levert 2.50 op. De wedstrijd tussen Rapid en Genk wordt om 18:45 uur gespeeld in het Allianz Stadion in Wenen. Dat geeft je nog even de tijd om de Ladbrokes review te lezen en in te zetten via de link hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.