De beste odds bij RE Mouscron – Oostende op zaterdag 20 maart

Erik de Kort
18.03.2021

De nummer zestien tegen de nummer vier van de Pro League. Beide ploegen zouden moeten winnen. Wie pakt er de punten op zaterdag 20 maart 2021?

Mouscron blijft hoop houden

De zestiende plek van Mouscron betekent nog altijd dat ze veilig staan. Wel staat er maar een punt verschil tussen Cercle en Moeskroen. Er zijn nog vier wedstrijden te spelen en in theorie kunnen ze zelfs nog als laatste eindigen. Ook kan de vijftiende plek zelfs nog behaald worden. Het verschil met STVV is namelijk slechts twee punten. De laatste wedstrijd werd gewonnen. Standard kwam op bezoek en vertrok met lege handen terug naar Luik. Het was een eigen goal van Hugo Siquet die zorgde dat Mouscron drie hele belangrijke punten kon bijschrijven.

Het resterende programma van Mouscron is toch vrij lastig. Na Oostende wordt er gespeeld bij Charleroi, en Club Brugge en komt tussendoor Antwerp nog op bezoek. Mouscron zal dus nog vier keer de mouwen moeten opstropen en proberen te winnen wat ze kunnen. Erg veel hoop kunnen ze niet putten uit de vorige match tegen Oostende. In de kustplaats werd het 3-0 voor de thuisploeg en had Mouscron geen schijn van kans. Is dat deze keer anders? Oostende is de revelatie van dit seizoen en we gaan zo dan ook kijken wat de gokken sites België voor noteringen geven bij deze match.

Play-offs 1 voor Oostende?

Wie had dat verwacht? De kenners gaven Oostende aan het begin van het seizoen geen schijn van kans maar nu staan ze op de vierde plek en doen ze volop mee om de play-offs. Het seizoen va Oostende lijkt op een sprookje en het is nog niet eens voorbij. Oostende heeft nog een relatief makkelijk programma de laatste weken en maakt zich stiekem al op voor de play-offs 1.

Waasland-Beveren, Beerschot en Cercle Brugge zijn na Mouscron de resterende tegenstanders. Dat is een makkelijker programma dan concurrent Anderlecht dat op evenveel punten staat. Oostende weet één ding zeker: er moet gewonnen worden van Mouscron. De laatste match ging verloren en daardoor kwam Anderlecht plots dichterbij. Het lijkt ons niet dat Oostende dit nog uit handen gaat geven en daarom verwachten we eerlijk gezegd dat ze wel gaan winnen van Mouscron. Of de bookmakers Nederland dit ook verwachten, zie je hieronder.

circus odds bij mouscron - oostende

© Circus

Wat verwachten de bookmakers?

Circus is de bookmaker van dienst bij deze wedstrijd. Bij deze bookie zien we dat onze verwachting hetzelfde is als die van Circus: Oostende wordt geacht te winnen. Je krijgt wel goede odds bij deze inzet want Oostende wint staat op 2.14. Voor winst van Mouscron krijg je 3.59. Een gelijkspel staat bij Circus in het midden met 3.14. We hebben overigens ook een uitgebreide Circus review geschreven, mocht je liever direct naar Circus willen dan kun je op de link hieronder klikken. Ontdek trouwens ook de Circus app om mobiel te wedden.