Inzetten op Real Madrid Juventus met € 100 Bonus!

Peter Groen
10.04.2018

Woensdagavond treffen Real Madrid en Juventus elkaar in Madrid voor de return in de kwartfinale van de Champions League. Deze gelegenheid grijpen wij graag aan om Nederlanders en Belgen die nog geen klant bij BetFIRST zijn kennis te laten maken met deze bookmaker. Je wordt namelijk welkom geheten met een geweldige 200% tot € 100 bonus. Op bestaande spelers wachten daarnaast ook mooie extra´s. Lees hierover meer in dit artikel en bekijk ook onze Real Madrid Juventus Voorbeschouwing.

Hoe krijg ik 200% tot € 100 bonus bij BetFIRST?

  • Klik op een van de BetFIRST aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Direct na je storting ontvang je een 200% bonus tot een max. van € 100.
  • Bij een storting van € 50 heb je dus direct € 150 aan wedtegoed klaarstaan!
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 3x in op odds van 1.40(+) binnen 30 dagen.
  • Hierna is je bonusbedrag omgezet in echt geld en betaal je uit of speelt door.

Nu bij BetFIRST aanmelden

Blijven spelen bij bookmaker BetFIRST loont!

Bovenstaande bonus van BetFIRST is een van de beste bonussen die beschikbaar is op de wedmarkt. Daarnaast leren onze BetFIRST Ervaringen ons dat doorspelen ook loont. Bestaande klanten profiteren namelijk veelvuldig van promoties, waaronder een extra winstpercentage bij winnende combinatieweddenschappen! Ook is het wedden aanbod zeer uitgebreid, zijn de quoteringen fair en is er een Nederlandstalige website en klantenservice. Ten slotte kun je ook nog de BetFIRST App downloaden voor Android en iOS. BetFIRST behoort hiermee absoluut tot de Beste Bookmakers!

Voorbeschouwing Real Madrid Juventus

Mede door een prachtige omhaal van Ronaldo wist Real Madrid met 0-3 te winnen in Turijn. De return lijkt dus vooraf reeds nergens om te gaan maar toch is een weddenschap erg interessant. Real krijgt een quotering van 1.62 voor winst, gelijkspel is 4.35 en winst Juventus 5.50. De meeste value zien we echter in beide teams scoren @ 1.62. Juventus moet komen en zal vol op de aanval gaan, dit betekent direct dat er voor Real Madrid counter kansen liggen. Ook in het eerste duel hadden beide ploegen zeer veel kansen en nu verwachten we niet anders. Wat denk jij? Pak je 200% bonus bij BetFIRST en zet in!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij BetFIRST!
BetFIRST Welkomstbonus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.