Real Madrid Liverpool: € 10 Risk Free

Gaston Dupont
25.05.2018

Zaterdag wordt de Champions League afgesloten in Kiev met een allicht spetterende wedstrijd tussen Real Madrid Liverpool. Beide ploegen spelen heel aanvallend voetbal en dit zal ook nu het geval zijn. Wie zal het halen in deze finale? Waag je kans en wed dankzij 1xBet 10 euro gratis zonder risico. Geniet ook van een exclusieve 1xBet bonus 1x_3838 voor een bonus van 100% tot € 130 ipv € 100. Hieronder volgen meer details en een korte voorbeschouwing op de wedstrijd Real Madrid Liverpool.

Hoe kan ik risicovrij € 10 wedden

  • Klik hier op de 1xBet button en meld je aan bij 1xBet.
  • Alleen enkelvoudige weddenschappen worden aanvaard.
  • Ga naar je account en selecteer “Bonus offers” en selecteer dit.
  • Als je eerste bet verliezend is, dan krijg je je geld terug tot € 10.
  • Enkel echt geld weddenschappen geldt voor deze promotie.
  • De € 10 wordt gecrediteerd via een promotie code.

Geniet van exclusieve bonus tot € 130

Nieuwe klanten uit België en Nederland kunnen zich inschrijven en genieten van deze exclusieve 1xBet bonus. Als je overgaat tot een storting via Bancontact, iDeal, Visa, MasterCard, Neteller, Skrill of PaysafeCard en deze code gebruikt 1x_3838 dan ontvang je 100% tot maximaal € 130.  Je bonus vrij spelen kan door dit vijfmaal rond te spelen en dit op combo weddenschappen met minimale odds van 1.40. Je kan maximaal 130 euro winst maken met je bonus. Daarna dien je nog 1 maal je storting rond te spelen en dit op een weddenschap van minimum 1.10. Vanaf nu kan je je geld laten uitbetalen. Je neemt dus weinig tot geen risico met je echt geld. Je bonus en echt geld zijn ten alle tijde gescheiden. Als we de Beste Bookmakers vergelijken, dan scoort 1xBet heel hoog.

Voorbeschouwing Real Madrid Liverpool

Real Madrid kan zijn derde opeenvolgende titel winnen en is ook de uitgesproken favoriet bij de Voetbal Gokken Sites. In de eigen competitie liep het niet zo de Spaanse ploeg, maar in de Champions League werd afstand genomen van PSG, Bayern Munchen en Juventus. Liverpool is de underdog en rekende in zijn voorgaande matchen af met Porto, Manchester City en Roma. Zal Mo Salah ook zijn kunsten bovenhalen in deze finale of wordt het Christiano Ronaldo? 1xBet heeft een mooie risk free bet, dus waag je kans en gok op Liverpool of Real.

Over de auteur