Risk-free inzetten op de Europese topcompetities met extra winst!

Erik de Kort
25.09.2019

Jouw favoriete voetbalcompetities worden nu nog interessanter om te volgen! Wij hebben namelijk een hele mooi actie gevonden waarbij je kunt inzetten zonder risico en extra winst krijgt bij combinaties!

Svenbet met een dubbelslag op de topcompetities!

Zet jij graag in op wedstrijden in La Liga of de Serie A of hou je het dichter bij huis en gok jij graag op de Eredivisie en Bundesliga? Met zoveel mooie competities is het aanbod topwedstrijden erg groot en is het erg spannend om te kijken naar de wedstrijden waarop je ingezet hebt. Svenbet heeft nu een superactie waarbij ook de Franse Ligue 1 en de Premier League niet worden overgeslagen.

Op al deze wedstrijden kun je nu extra winst pakken als jij bets wilt combineren. Hoe dat werkt leggen we je hieronder uit. Als je trouwens eerst onze Svenbet review wilt lezen, kan dat natuurlijk ook!

Extra winst bij combinaties

Dit weekend staat de Premier League superwedstrijd Manchester United – Arsenal op het programma. Een topwedstrijd om op in te zetten natuurlijk! Stel nu dat jij United op winst zet, denkt dat er minimaal 2 keer gescoord wordt en bijvoorbeeld ook nog Everton ziet gelijkspelen tegen City, dan combineer je dus 3 bets in 1. Bij Svenbet betekent dit dat je buiten het vermenigvuldigen van je odds, je hier ook 10% extra winst op pakt omdat je combineert. Het percentage extra winst loopt vervolgens per hoeveelheid combinaties.

10% extra winst bij 3 combinaties

20% extra winst bij 4 combinaties

25% extra winst bij 5 combinaties

30% extra winst bij 6 combinaties

Belangrijk is wel dat de minimum odds per selectie 1.60 is. Als jouw combinatie odds heeft van lager dan 1.60 is de extra winst niet van toepassing. Om deel te nemen dien je minimaal €10 te storten deze week (tot 29-09-2019) en een combinatie van minimaal 3 bets maken op odds boven 1.60 met €10 of meer.

 

risk free & multiple bets Svenbet

© Svenbet

Risk Free inzetten met Multiple bets

Bovenop de extra winst wordt het inzetten op deze competities nu wel erg leuk gemaakt. Buiten het feit dat je Ideal wedden mogelijk is, krijg je je ingezette bedrag terug als jouw bet verliezend wordt afgesloten. Het gaat hier uiteraard wel nog om de combinatiebet zoals we hierboven al zeiden.

Als jouw tien euro inzet op de combinatie United wint, 2 of meer doelpunten bij United-Arsenal en Everton dus niet gewonnen wordt, krijg je je tientje terug in een Free bet. Hierop kun je dus gewoon op andere wedstrijden inzetten met minimaal drie combinaties en 1.80 odds of hoger. De maximale winst uit een Free bet is tien keer de waarde.

Mooie wedstrijden uit de deelnemende topcompetities deze week

Bij Svenbet, één van onze top bookmakers Nederland 2019, zijn de odds erg goed op de volgende wedstrijden (deze en meer wedsstrijden doen dus mee aan de riskfree & multiple bet actie).

We hebben een aantal mooie wedstrijden opgezocht, dit zijn dus niet de enige wedstrijden, alle wedstrijden uit de genoemde competities doen mee!

La Liga (Spanje)
Atlético – Real Madrid
Getafe – Barcelona

Bundesliga (Duitsland)
RB Leipzig – Schalke 04
Borussia Dortmund -Werder Bremen

Serie A (Italië)
AC Milan – Fiorentina
Sampdoria – Inter Milan

Premier League (Engeland)
Everton – Manchester City
Manchester United – Arsenal

Er zijn dus heel veel zeer interessante wedstrijden om op in te zetten met deze actie. Klik op de link om direct door te gaan naar Svenbet en hun volledige wedaanbod te zien! Risicovrij inzetten met extra winst doe je deze week bij Svenbet!