Gokken op Roda – Ajax: Ontvang € 100 inzet terug bij verlies!

Peter Groen
03.02.2017

Opgelet! Ben je nog geen klant bij BetFIRST? Dan is nu je kans! Je kunt namelijk inzetten op Roda JC – Ajax of een ander duel / weddenschap naar keuze en als je weddenschap verloren gaat ontvang je je inzet tot € 100 geheel terug! Wij leggen je graag uit hoe jij van deze actie kunt profiteren en blikken vooruit op het treffen tussen de Limburgers en Amsterdammers van zondagmiddag 12.30u.

Hoe wed ik € 100 risicovrij bij BetFIRST?

  • Klik op een van de Bonus Banners in dit artikel en meld je aan bij BetFIRST.
  • Maak een storting van € 10(+) met bijv. iDeal, PayPal, PaySafe, Visa/Master.
  • Speel een eerste weddenschap tot € 100 op een duel/evenement naar keuze.
  • Gewonnen? Je ontvangt je inzet en gemaakte winst zonder verdere voorwaarden!
  • Verloren? Je ontvangt je inzet tot € 100 terug! Mail support.nl@betfirst.be.
  • Hierna hoef je enkel je cashback bedrag 1x op een odd van 1.20(+) in te zetten.
Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Bancontact, Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard, Paypal of Hipay.
BetFIRST Screen BB

Reeds klant of graag een andere promotie?

Bovenstaande BetFIRST Bonus is natuurlijk een geweldige binnenkomer. Het kan echter zo zijn dat je reeds klant bent bij BetFIRST of graag aanvullend ook nog van een andere promotie wilt genieten. In dat geval raden we je zeker aan ook de Bet777 Bonus te bekijken. Deze bonus werkt via hetzelfde principe. Gaat je eerste weddenschap verloren? Dan ontvang je je inzet terug. Ditmaal tot een bedrag van € 150 waarbij je je cashback bedrag 3x dient rond te spelen op quoteringen van 1.70 of hoger. Zowel onze Bet777 Ervaringen als BetFIRST Ervaringen zijn bijzonder positief en we raden je dan ook aan om je bij beide bookmakers aan te melden.

Voorbeschouwing Roda JC – Ajax

We vinden Roda JC terug op plek 17 terwijl Ajax 2e staat. Beide ploegen zijn hier niet tevreden mee. Roda JC versterkte zich dan ook in de winterstop met maar liefst 8 nieuwe krachten. Dit alles om degradatie te voorkomen. In het eerste duel na de winterstop tegen Excelsior worp dit haar vruchten gelijk af, het won met 4-0. Hierbij dient wel gesteld te worden dat Excelsior al vroeg een rode kaart had. Ajax zag met name spelers vertrekken maar trok wel buitenspeler Neres aan. Van de Braziliaan wordt veel verwacht, zeker gezien het prijskaartje van 15 miljoen. Zondag is hij echter nog niet van de partij. Dit evenals Traore (Africa Cup) en de geblesseerde Nouri. Roda kent een nagenoeg fitte selectie en de vraag is of het de goede start na de winter kan doortrekken. Wie begint goed? Bij BetFIRST bepaal jij het en ontvang je je inzet terug mocht je het fout hebben!

Nu bij BetFIRST aanmelden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.