Inzetten op Roland Garros en krijg gratis inzet voor het WK!

Peter Groen
30.05.2018

Betsson is een uitstekende bookmaker en heeft een mooie actie voor al haar Nederlandse klanten. Weddenschappen op het tennis toernooi van Roland Garros leveren je tot € 35 aan Gratis Weddenschappen voor het WK Voetbal op. Deze actie, bookmaker Betsson en de welkomstbonus van 100% tot € 75 voor nieuwe klanten bespreken we in dit artikel.

Nieuw? Pak 100% tot € 75 aan Welkomstbonus!

  • Klik op een van de Betsson aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort € 10(+) met bijvoorbeeld iDeal, Visa, Mastercard of PaySafeCard.
  • Direct na je storting ontvang je een bonus van 100% tot maximaal € 75.
  • Zet je bonusbedrag 10x in binnen 30 dagen op quoteringen van 1.50(+).

Wed op Roland Garros en pak tot € 35 voor het WK!

Roland Garros vindt plaats van 21 mei tot 10 juni. Alle nieuwe en bestaande klanten kunnen gedurende deze periode wedden op alle wedstrijden bij Betsson. Nadat je voor € 50 hebt ingezet op Roland Garros ontvang je een € 5 Free Bet om de WK winnaar te voorspellen. Na je volgende € 50 ontvang je een € 5 om de WK Topscorer te voorspellen. De derde € 50 levert een € 5 Free Bet voor het openingsduel tussen Rusland en Saudie Arabie op. Ten slotte krijg je bij de € 50 erna 4x een € 5 Free Bet om live in te zetten op duels naar keuze. In totaal pak je zo dus € 35 aan Free Bets met € 200 inzet. Al je enkelvoudige weddenschappen met odds vanaf 1.50 tellen mee en ook de Free Bets kun je benutten op weddenschappen met quoteringen van 1.50 of hoger.

Betsson – Goede Bookmaker met Top Quoteringen

De welkomstbonus van Betsson is van uitstekend niveau en met bovenstaande Roland Garros actie blijkt maar weer dat Betsson ook mooie promoties aanbiedt. Waar Betsson met name in uitblinkt zijn de hoge quoteringen. Ook het feit dat het tot de Bookmakers iDeal behoort en een top support heeft is positief. Het Wedden Aanbod is ten slotte ook erg uitgebreid wat ervoor zorgt dat Betsson tot de Sportweddenschappen Sites behoort die in de Bookmakers Nederland lijst hoog genoteerd staan. Meld je nu aan en speel!

Over de auteur