Serie A: Roma tegen Juventus op weg naar de Champions League?

andre
10.05.2019

Roma tegen Juventus is traditioneel een van de toppers van de Serie A. Maar dit jaar is de inzet voor beide ploegen heel verschillend. Roma speelt nog voor de kwalificatie voor Europees voetbal. Juventus is al kampioen. Voor jouw inzet vind je interessante aanboden bij Bet777. Daar wachten er meer dan 130 verschillende selecties voor deze wedstrijd op je inzet. Zondag is dus de dag – wed op je favoriet in deze Serie A wedstrijd. Indien je een nieuwe klant bij de bookmaker bent, wachten er ook nog een welkomstbonus en gratis weddenschappen op je. 50% van je eerste storting wachten er bij een van de beste betting sites Nederland. Aarzel dus niet langer en maak nu je account aan!

Welkomstaanbod: € 150 als Bet777 bonus met 50%

Voor je eerste storting wacht er een bonus van 50% op je. Maximaal kun je zo € 150 van de bookmaker ontvangen. Heb je nog geen account, dan maak je best snel een account aan bij Bet777. Via onze link geraak je op de site van de aanbieder. Rechts boven kun je een account aanmaken. Binnen enkele stappen is je account geregistreerd en daarna is het tijd voor je eerste storting. De aanbieder is een van de bookmakers Bancontact, maar ook Skrill, Neteller en andere methodes zijn beschikbaar. Stort dus minstens € 10 om een bonus tot € 150 te ontvangen. Deze bonus moet nu nog 4 keer worden rondgespeeld tegen een quotering van 2.00 of hoger.

  1. Ga via onze link naar de website van de bookmaker
  2. Stort een eerste keer een bedrag van minstens € 10
  3. Ontvang 50% van je storting tot maximaal € 150
  4. Speel je bonus binnen de 15 dagen 4 keer rond

Exclusief aanbod: € 10 gratis en levenslange free bets

Indien je via onze link een account bij de bookmaker registreert, ontvang je ook nog gratis weddenschappen. Gebruik bij het aanmaken van je account de bonuscode ‘Topfree’. Daarvoor ontvang je na 1 maand een gratis weddenschap van € 10. En dat is nog niet alles! Levenslang wachten er € 5 als free bet op je. Met een inzet van minstens € 50 per maand ontvang je deze € 5 maandelijkse gratis weddenschap.
Wed op Roma - Juventus met de quoteringen Serie A bij bookmaker Bet777

Odds Serie A en Roma – Juventus bij Bet777

In onze Bet777 ervaringen zijn naast de bonussen ook de odds een sterk punt bij de bookmaker. Juventus heeft de titel al binnen en speelt niet in zijn sterkste vorm. 8 op 15 uit de voorbije 5 wedstrijden is zelfs minder dan de 11 op 15 van Roma. Met een winstquotering van 2.50 is Roma als thuisploeg daarom ook de favoriet. Dit is een bijzonder hoge quotering, net als de 2.85 voor Juventus. De odds voor een gelijkspel liggen dan weer bij 3.35. Wed dus nu met de odds Serie A op Roma – Juventus bij bookmaker Bet777!