Wedden op Roma Lazio: € 50 gratis

Gaston Dupont
27.09.2018

AS Roma  Lazio Roma is een topaffiche in de Serie A. Lazio doet het momenteel nog goed in de competitie, terwijl Roma in de middenmoot zit. Wie is de sterkste in deze derby? Waag je kans bij Mr Green en krijg voor €50 aan Free Bets. Nieuwe Nederlandse wedders krijgen dit bij een eerste weddenschap van 20 euro. We kijken vooruit naar deze wedstrijd en leggen je uit hoe je deze Free Bets in de wacht kan slepen.

Roma Lazio en krijg € 50 Free Bet

  • Maak een account aan bij MrGreen door hier op de foto of banner te klikken.
  • Daarna kan je storten via iDeal, Mastercard, Skrill, Neteller.
  • Plaats een eerste bet van minimum € 20 met min odd 1.80.
  • Ongeacht resultaat, je ontvangt 2x € 25 Free Bets.
  • De Free Bets dien je binnen de week gebruiken.
  • De minimum notering van 1.80 is ook hier geldig.

Nederlanders topper: Bookmaker Mr Green

Volgens de Voetbal Gokken Sites is Mr Green een van de toppers van de bookmakers. Enkel Nederlanders kunnen zich inschrijven en hebben buiten deze goede Mr Green bonus ook nog beste quoteringen gecombineerd met een ruim wedden aanbod en fantastische promoties.

Voorbeschouwing Roma Lazio

Beste Bookmakers ziet dat AS Roma de favoriet is voor deze wedstrijd tegen Lazio. AS krijgt een notering van 2.35, terwijl Lazio slechts 2.80 krijgt. Elk jaar is dit een beladen duel en een draw zou 3.60 quotering waard zijn. Roma heeft al 8 thuiswedstrijden niet verloren, maar Lazio is in uitstekende doen, met 5 gewonnen wedstrijden op rij. Lazio maakt dus zeker een kans om punten te rapen op bezoek bij AS Roma. Wat zal het worden? Schrijf je in bij MrGreen, wed en win die twee Free Bets! Je hoeft enkel min €20 als eerste bet te plaatsen.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Mr Green!
Mr Green promotion