Wedden op de favorieten van de Ronde van Frankrijk 2020

Erik de Kort
26.08.2020

Beter laat dan nooit zal het wielerland gedacht hebben. Het gaan dan eindelijk beginnen. Op vrijdag begint de Tour de France. Wij bespreken de favorieten van de Tour de France 2020 en tonen je de beste odds voor deze Ronde van Frankrijk!

Een loodzware Tour de France 2020

De focus lijkt dit jaar te liggen op de klimmers. Waar normaalgesproken de eerste rit een tijdrit is of een typische sprintersetappe, moet het peloton direct aan de slag. De openingsrit start in Nice aan de Middellandse Zee. Direct twee klimmen aan de Cote de Rimiez zorgen voor een spectaculaire eerste rit waarbij de sterkere sprinters. Als ze nog puf hebben na de klimmen het op een sprinten kunnen zetten.

Ook op zondag wordt het gelijk al klimmen terwijl op maandag de rit naar Sisteron vrij vlak is. Een slecht begin van deze tour kan ervoor zorgen dat je klassementsplannen direct weggegooid kunnen worden. Vanaf dag 1 scherp zijn, het klinkt als een cliché maar de Tour wacht op niemand. Voor de klassementsrenners is het dus zaak om goed voorbereid aan de start te beginnen. Wie zijn die renners eigenlijk die kans maken op de gele of de bollentrui? We zullen ze in dit artikel noemen en de beste odds bij de bookmakers er voor je uitpikken.

Wedden op de kanshebbers van de Tour de France

©Svenbet

De kanshebbers van de Ronde van Frankrijk

Er zijn nogal wat afgelastingen voor deze toch ietwat speciale Tour de France. Zo zijn Gerraint Thomas en Chrise Froome niet van de partij en is de focus van team Ineos nu ineens bij Bernal en Carapaz. Jumbo Visma wordt genoemd als grote kanshebber en dan met name Primosz Roglic.S teven Kruiswijk viel in de Dauphiné en mist daarom deze tour. Tom Dumoulin moet het gat opvangen en heeft samen met Roglic de leidersrol bij Jumbo Visma. Juist door de veelzijdigheid van de Tour de France is het een ideaal evenement om in te zetten bij de Ideal Bookmakers. Wij hebben Svenbet voor je uitgezocht om de odds op de kanshebbers te geven. De Svenbet bonus en de odds bij de Tour de France zijn zeer goed te noemen. We zullen er gelijk een aantal odds voor je uitpakken.

We noemden Roglic en Dumoulin al even van Jumbo Visma. Svenbet laat je nu al inzetten op de winnaar van de Tour de France. Denk jij dat dit Roglic wordt, logische keuze want ook de bookmakers zien hem als topfavoriet. JE krijgt bij Svenbet 2.88. Egan Bernal staat bij deze bookmaker op de tweede plek met 3.25 voor een eindzege in de Tour. Mochten we een Nederlands succes zien in de Tour 2020 dan moet dat, na het uitvallen van Steven Kruiswijk, van Dumoulin komen. Wedden op Dumoulin als geletruidrager in Parijs levert je nu 6.50 op.

Thibaut Pinot heeft even hoge odds als Dumoulin bij Svenbet, ook hij staat dus op 6.50. Julian Alaphilippe, een renner die nog wel eens een aantal ritten kan winnen staat op 21.00 en staat daarmee ook in de top tien. Heb jij jouw rijtje van favorieten al gemaakt? Dan raden we je zeker aan om nu alvast te wedden bij Svenbet.

Wed elke dag op de Tour de France met een lekkere bonus

Behalve wedden op de winnaar van het grootste wielerevenement van het jaar, kun je natuurlijk ook elke dag wedden op de ritwinnaar. Ook dit kun je doen bij Svenbet. Het wordt nog leuker bij deze bookmaker want er staan verschillende bonussen voor je klaar. Zo is er de welkomstbonus van 100% tot € 125 maar krijg je ook tot 30% op multi weddenschappen en is er een VIP programma. Wil je nu alles lezen over deze bookmaker, klik dan op de link hieronder of lees onze Svenbet review.