Inzetten op Rusland België met 25% extra winst!

Jeroen van den Berg
13.11.2019

De Rode Duivels spelen tegen de nummer twee van de kwalificatiepoule Rusland. De Belgen zijn al geplaatst maar het wordt alsnog een mooie match! Helemaal met 25% extra winst.

Rode Duivels al geplaatst maar zullen niet verslappen

Met een uitstekende 24 op 24 heeft België een schitterende kwalificatiereeks neergezet. Slechts 1 tegengoal in acht wedstrijden zorgt er voor dat België met recht de beste defensie van de kwalificatiereeks heeft. Ook aanvallend zit het goed bij de Duivels. Er werd in deze acht wedstrijden in totaal 30 keer gescoord. Dat is een gemiddelde van boven de 3.5 goals per match. Zijn de Belgen ook deze wedstrijd weer in staat aan het doelsaldo te werken. Je kan natuurlijk inzetten op de uitslag van de wedstrijd maar om het extra te maken kun je ook gokken op het aantal doelpunten voor en tegen. Dit levert uiteraard extra hoge quoteringen op omdat je wat meer risico neemt, maar is zeker de moeite waard.

Rusland op de tweede plaats

Als Rusland België niet was tegengekomen was de reeks van de Russen net zo indrukwekkend te noemen. Alle wedstrijden werden gewonnen behalve die tegen de Rode Duivels. De match in België werd met 3-1 gewonnen door de Rode Duivels. Rusland zorgde dus voor de enige tegengoal in de kwalificatiereeks van België. Eden Hazard scoorde twee keer in deze wedstrijd terwijl de Rus Cheryshev de enige goal maakte. In de laatste minuut pakte Aleksandr Golovin nog een directe rode kaart. Hij zal ook nu weer bij de selectie zitten. 

 

gokken op RUsland Belgie met de beste odds

© Unibet

De odds op deze wedstrijd.tussen Rusland en België

België is voor deze wedstrijd opnieuw favoriet. Dit is elke kwalificatiewedstrijd reeds het geval geweest maar tegen Rusland zien we dat de odds iets minder overtuigend zijn. Als België wint pak je hier nu 1.95 op. Een overwinning van de Russen geeft bij de beste bookmakers 3.70. Een gelijkspel tussen beide landen staat op 3.75 en geeft dus de hoogste odds. Bovendien hebben we buiten deze hoge odds nog een mooie bonus voor je die 25% extra winst geeft.

Unibet Profit Boost: 25% extra winst op Rusland België

Als je onzej Unibet review lees dan weet je dat ze daar vaak promo’s hebben, ook op deze mooie wedstrijd pak je nu 25% extra winst. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is in te zetten op deze wedstrijd bij Unibet en de winstverhoging van 25% in je wedformulier aan te klikken. Zodra jij de weddenschap wint pak je nog eens 25%extra winst!

Deze actie loopt tot en met 16 november en geldt ook voor live weddenschappen. De maximum inzet op deze winstverhoging is €25. Het maximaal te winnen bedrag is €1.000 en er zijn geen rondspeelvoorwaarden. Een superdeal dus! Zet nu gelijk in op Rusland – België bij Unibet!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.