Gok op Rusland Egypte en krijg €100 bonus

Gaston Dupont
18.06.2018

Rusland begint de tweede speelronde van dit WK tegen Egypte. Kan Rusland weer de sloophamer bovenhalen of houdt Egypte de 3 punten thuis? Bet90 heeft voor nieuwe spelers uit Nederland een storting bonus van 100% tot €100. We zullen deze bonus hier bespreken, plus een voorbeschouwing geven over Rusland Egypte.

Wat moet ik doen voor de 100% tot €100 bonus

  • Klik hier op de foto of banner van Bet90 en registreer je.
  • Stort daarna met Visa, iDeal, MasterCard, Neteller, PaySafeCard.
  • Gebruik de code van WP100 bij je eerste storting.
  • Onmiddellijk daarna ontvang je de bonus van 100% tot €100.
  • Je bonus vrijspelen kan door te betten met een min odd van 1.80.
  • In totaal dien je 5x je storting en bonusbedrag in te zetten.
  • De tijdsmarge in deze voorwaarden is 90 dagen.

Voorbeschouwing Rusland Egypte

Rusland maakte in de openingswedstrijd brandhout van Saudi-Arabië en gingen met een 5-0 overwinning aan de haal. De Russen imponeerden volgens de WK bookmakers niet zo veel, maar toch was de overwinning verdiend. Egypte van zijn kant, verdedigde zich met hand en tand tegen Uruguay en moest in het slot de overwinning aan Rusland laten. Het grote verschil met de wedstrijd tegen Uruguay en die van tegen de Russen, is dat Mo Salah normaal gezien wel deel uitmaakt van de ploeg. Dit is een enorme troef en zal de Egyptische fans tevreden stellen.

Een overwinning van de Russen krijgt een odd van 2.10 bij Bet90. Denk je dat Egypte wint, dan krijg je hiervoor een odd van 4.10. Een gelijkspel staat bij de Voetbal gokken sites op 3.15 genoteerd. De Egyptische doelman Al-Shenawi kan weer man van de match worden of wordt het deze keer een Russische speler? De odd voor Golovin staat op 5.00, en die van mo Salah zelf op 5.50. Dit is zeker de bet waard. Wat denk jij? Waag je kans bij Bet90 en grijp die welkomstbonus van 100% tot €150.